Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2023: Známe vítěze

Dobrá hračka 2023: Známe vítěze

Festivaly, akce, soutěže 21. 6. 2023 2 minuty
Tereza Kotilová
Je to tady! Sečetli jsme vaše hlasy v anketě Dobrá hračka 2023 a známe vítěze každé kategorie. Jste zvědaví, jak hlasování dopadlo? Pojďte se s námi na výsledky podívat.

Vítězové Dobrá hračka 2023
 
👉 Smyslové vnímání u nejmenších

Objevte emoce, pocity, nálady a naučte se je rozeznávat. Vzdělávací magnetická skládačka pro děti od 2 do 5 let obsahuje 27 magnetek, magnetickou dřevěnou desku a 20 kartiček s předlohou. Úkolem dětí je rozeznat jednotlivé emoce podle přiložených karet, které znázorňují různé situace.
 

Dobrá hračka 2023: Smyslové vnímání nejmenších  Dobrá hračka 2023: Smyslové vnímání nejmenších

👉 Kreativita a tvořivost

Kreativní kufřík, který funguje jako předloha pro kreslení. Do kufříku vložíte obrázek, který se podsvítí a obrázek tak můžete překreslit na papír. Souprava obsahuje 250 předloh s obrázky, 12 barevných fixů Maped Color´Peps Ocean, 20 bílých papírů.
 

Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

👉 Jemná motorika

Vzdělávací třídicí hra Barevné velryby, která napomáhá dětem od 2 do 5 let objevovat tvary a barvy a rozvíjet jemnou motoriku. Děti se pokoušejí pomocí dřevěných kleští umístit každý barevný dílek do velryby stejné barvy: žlutá ryba se vloží do žluté velryby, červená kreveta do červené velryby.
 
Dobrá hračka 2023: Jemná motorika  Dobrá hračka 2023: Jemná motorika
 

👉 Předškoláci a malí školáci

Vzdělávací puzzle s motivem lidského těla. Děti od 5 let při skládání hravým způsobem poznávají z čeho se skládá lidské tělo - tělo, orgány a kostra. Děti skládají puzzle o různém počtu dílků a zároveň se učí jednotlivé části a soustavy lidského těla. Puzzle postav o 50 dílcích je oboustranné - z jedné strany je dívka a z druhé je chlapec. Puzzle vnitřího pohledu těla má 75 dílků. Puzzle kostry o 100 dílcích je jedinečné tím, že svítí ve tmě.
 
Dobrá hračka 2023: Předškoláci a malí školáci  Dobrá hračka 2023: Předškoláci a malí školáci
 

👉 Fantazijní světy

Český, ručně vyráběný kufřík Moje bistro, který po otevření slouží jako malá kavárna či bistro, vše vyrobeno z přírodních materiálů v České republice. Dřevěné žetony lze polepit přiloženými samolepkami a vznikne tak sladký koláč nebo výborná pizza. V topinkovači se může opékat chleba nebo může mezi dvěma kusy vzniknout lahodný toust. Přiložené je i menu s cenami a na peníze je vymyšlený vhazovací systém na baru. Nechybí ani elegantní držák na zmrzlinu, kterou si můžete vybrat ze dvou druhů. 

Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy  Dobrá hračka 2023: Fantazijní světy
 

👉 Deskové hry

První hra pro nejmenší děti na paměť, vyhledávání, pojmenovávání a objevování - to je neobyčejná hra Lesní kamarádi, kde nehrajete na klasické desce, ale herní plochou je vám sestavená kostka, která po nahlédnutí jedním okem dovnitř, ukrývá spoustu zvířatek. Najdete to správné? Hra je uzpůsobená těm nejmenším již od 2 let. Zahrát si ji můžete ve 2-4 hráčích a doba jedné hry je cca 5-10 minut. 
 
Dobrá hračka 2023: Deskové hry  Dobrá hračka 2023: Deskové hry
 

👉 Stavebnice

Geosmart Night Cruiser je ideální magnetická stavebnice, která umožňuje dětem skvělou zábavu jak doma tak i ve školkách. Jde o sadu magnetických tvarů v poutavých barvách k sestrojení osvětleného nočního vozítka svých snů. Stačí zapojit představivost a postavit další modely osvětlených vozidel. Balení obsahuje celkem 21 dílů.
 
Dobrá hračka 2023: Stavebnice  Dobrá hračka 2023: Stavebnice

Tak co? Hlasovali jste pro vítěze, nebo jste měli jiné favority? Tak či tak, inspirujte se letošními výsledky Dobré hračky 2023 a objevte s vašimi dětmi novou zábavu, která navíc pomůže v jejich přirozeném rozvoji.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.