Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

Festivaly, akce, soutěže 10. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Letošní Agátin hravý festival opět přináší spoustu zábavy včetně hlasování v anketě Dobrá hračka 2023. Pojďte s námi odhalit nominované hry a hračky v kategorii kreativita a tvořivost. Zapojit do hlasování se může každý jak online tak přímo na festivalu.

Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

Kategorie Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

Tvoření je velká zábava a Agátin svět je zábavy plný. Proto je s námi hračka rozvíjet tvořivost i kreativitu. Vyzkoušejte třeba naše kreativní sady, se kterými nepoznáte nudu. A máme jich tolik, že si vybere každý dle toho, co má rád. Věříme, že kreativnímu tvoření s námi velice lehce podlehnete vy i vaše děti.

Prostorové vnímání se u dětí nejlépe rozvíjí pomocí kreativních stavebnic a kostek, ze kterých si můžete postavit svůj svět podle vaší bujné fantazie. Inspiraci můžete hledat třeba u jedné z našich posledních novinek značky Grimm´s.

Chcete ještě více zábavy a procvičit tvoření, kreativitu i prostorové vnímání najednou? Pak jednoznačně vyzkoušejte kuličkové dráhy. Koukáte raději na videa? Tak pojďte koukat, vždyť o kuličkových dráhách jsme vám nedávno natočili jeden díl Agáta TV – Netradiční kulidráhy do pokojíku i do vany.

👉 Na našem blogu najdete mnohem více článků na toto velice diskutované téma, stačí si vybrat a můžete se s chutí začíst. Navštivte třeba rubriku Tvoření a vyrábění. Pro podporu kreativity také sbíráme a vymýšlíme různé tvořivé úkoly a dáváme vám je všechny ke stažení zdarma.

👧💬 Pojďte si s námi povídat na téma kreativita a tvořivost do naší facebookové skupiny Agátina hravá poradna.
 

Nominace Dobrá hračka 2023: Kreativita a tvořivost

Pojďte hlasovat v kategorii Kreativita a tvořivost a ovlivněte tak, která kreativní sada z tohoto výběru letos získá ocenění Dobrá hračka 2023

👉 Hlasovací formulář najdete zde.

Do semifinále se probojovaly tyto tři produkty:

 

👉 Vítěze všech kategorií najdete pohromadě zde.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.