Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2023: Deskové hry

Dobrá hračka 2023: Deskové hry

Festivaly, akce, soutěže 10. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Letošní Agátin hravý festival opět přináší spoustu zábavy včetně hlasování v anketě Dobrá hračka 2023. Pojďte s námi odhalit nominované hry v kategorii deskových her. Zapojit do hlasování se může každý jak online tak přímo na festivalu.

Dobrá hračka 2023: Deskové hry

Kategorie Dobrá hračka 2023: Deskové hry

Nejlepším dárkem pro celou rodinu je společně strávený čas. A jak všichni víme, společné chvilky jsou v dnešní uspěchané době častěji vzácností, avšak právě proto jsou tak moc důležité. Vzpomenete si ještě na svoje dětství, kdy jste s rodiči hrávali deskové hry typu Člověče, nezlob se!? Určitě se vám na tváři vykouzlí úsměv. Dopřejte stejný prožitek svým dětem. Nepřeje-li počasí, využijte toho a zvolte společnou oddechovou aktivitu na doma, u které se nasmějete a posílíte vzájemné vztahy.

Hledáte pestrou a zábavnou deskovou hru plnou dobrodružství opravdu pro celou rodinu? Pak za nás můžeme doporučit například hru Karuba, kterou nabízíme i v kooperativní variantě pro nejmenší hráče Karuba junior. A rázem se do hry mohou zapojit všichni členové domácnosti i ti nejmladší. 

Hledáte první společenskou hru pro dvouleté děti? Přečtěte si naše tipy na deskové hry pro nejmenší.

👉 Věděli jste, že na našem blogu najdete mnoho recenzí na deskové hry všeho druhu? Přečtete si v nich podrobně, jak se vaše vyhlídnutá desková hra hraje, co obsahuje, pro koho je určena, a co rozvíjí. Snáz se vám tak bude rozhodovat, zda jí potřebujete ještě dnes, nebo zda to vydržíte třeba do Vánoc. Některé naše oblíbené deskové hry bereme s sebou na festivaly, tak se stavte a můžete je vyzkoušet přímo tam. 

👧💬 Pojďte si s námi povídat na téma deskové hry do naší facebookové skupiny Agátina hravá poradna.
 

Nominace Dobrá hračka 2023: Deskové hry

Pojďte hlasovat v kategorii Deskové hry a ovlivněte tak, která hra z tohoto výběru letos získá ocenění Dobrá hračka 2023

👉 Hlasovací formulář najdete zde.
 

Do semifinále se probojovaly tyto tři produkty:



👉 Vítěze všech kategorií najdete pohromadě zde.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.