Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Festivaly, akce, soutěže 10. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Letošní Agátin hravý festival opět přináší spoustu zábavy včetně hlasování v anketě Dobrá hračka 2023. Pojďte s námi odhalit nominované hry a hračky v kategorii jemná motorika. Zapojit do hlasování se může každý jak online tak přímo na festivalu.

Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Kategorie Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Váš předškolák se rozvíjí mnoha směry. Důležité je dobře se připravit na vstup do školy, kde na děti čeká čtení, psaní, počítání i spousta nových informací. My v Agátině světě máme rádi přípravu na školu zábavnou formou a rádi se s vámi o naše tipy dělíme. Přečtěte si více o naší inspiraci, jak hravě naučit děti číst a počítat v článku Rozvíjíme předškoláky: Hravá příprava na školu. Nebo se inspirujte, jak pro rozvoj předškoláků využít magnetické stavebnice v článku Rozvíjíme předškoláky s magnetickou stavebnicí SmartMax.

Samozřejmě nesmíme zapomínat na rozvoj jemné motoriky, která vychází z práce zápěstí a pohybu prstů. Jak procvičit jemnou motoriku a rozvíjet ji jsme vám sepsali v jednom dílu našeho grafomotorického seriálu. A k tomu si rovnou přečtěte, jak správně držet tužku.

👉 Na našem blogu najdete mnohem více článků na toto velice diskutované téma, stačí navštívit rubriku Rozvíjíme předškoláky a můžete se s chutí začíst.

👧💬 Pojďte si s námi povídat na téma jemná motorika do naší facebookové skupiny Agátina hravá poradna.
 

Nominace Dobrá hračka 2023: Jemná motorika

Pojďte hlasovat v kategorii Jemná motorika a ovlivněte tak, která hra či hračka z tohoto výběru letos získá ocenění Dobrá hračka 2023

👉 Hlasovací formulář najdete zde.

Do semifinále se probojovaly tyto tři produkty:


👉 Vítěze všech kategorií najdete pohromadě zde.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.