Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Zelená doprava v Agátině světě

Zelená doprava v Agátině světě

Festivaly, akce, soutěže 13. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Představujeme vám novou možnost dopravy, kterou u nás v Agátině světě můžete využít nově od letošního roku. Jde o zelenou dopravu od firmy GLS. Přečtěte si více.

Zelená doprava v Agátině světě

Co to je zelená doprava? 

Pokud vám v hlavě běhají “zelené myšlenky” jistě vás možnost zvolit si naši zelenou dopravu potěší. Stačí při volbě dopravy zvolit GLS ThinkGreen, a je to. Touto volbou přispíváte na kompenzaci emisí vzniklých při přepravě vašeho balíku. O kompenzaci emisí CO2 se již postaráme my, a to tak, že část peněz z dopravného předáme na výsadbu dlouhověkých volně rostoucích listnatých stromů v krajině České republiky. Výsadby jsou realizovány obcemi a sdruženími po celé České republice. Projekt je řízen ve spolupráci s organizacemi Sdružení Krajina a Sázíme stromy, z.ú.

Proč jsme zelenou dopravu zařadili do naší nabídky?

Ano, doprava je sice trochu dražší, ale dává nám smysl. Od počátku existence Agátina světa se totiž snažíme zamýšlet se nad ekologickým přístupem. Proto vám nabízíme značky z celého světa, které nám jsou blízké svou filosofií i svým přístupem k planetě. Není jim jedno dopad na planetu zemi a mají ve svých myšlenkách a hlavně reálných procesech trochu té “zelené”. Dává vám to také smysl? Pak zvolte pro přepravu vašeho balíčku zelenou dopravu.

3 hlavní výhody GLS ThinkGreen

  • ochrana životního prostředí
  • zahlazení uhlíkové stopy
  • nové stromy v naší krajině

Agátin tip na závěr 

Chcete udělat pro naši planetu ještě více? Recyklujte s námi dále obalové materiály od vašich objednávek. Agáta vám v rámci recyklovníků představuje kreativní tipy, co vše si můžete s dětmi z krabic vyrobit. Je libo originální domeček, parkovací dům či snad rytířskou helmu

Agátin recyklovník: Domeček

Jak se dále můžete zapojit do udržitelnosti naší planety i jak se zapojujeme více my, si přečtěte v našem článku

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.