Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Tipy na vánoční dárky pro kluky

Tipy na vánoční dárky pro kluky

Tipy na vánoční dárky a tvoření 6. 11. 2023 5 minu
Tereza Kotilová
Vánoce jsou pro někoho svátky pohody a klidu, pro jiného čas strávený s rodinou nad dobrým jídlem, ale pro děti je to doba splněných přání. Pojďte splnit ta nejtajnější přání svým chlapečkům a vybrat jim přesně takový vánoční dárek, který jim udělá radost.

Tipy na vánoční dárky pro kluky

Dřevěné vláčkodráhy 

Dáte-li klukům na hraní dřevěnou vláčkodráhu, vždy se nejen dobře pobaví, ale procvičí si také manuální zručnost (při sestavování kolejí) a kreativitu (např. při vymýšlení měst okolo vlaku anebo příběhů s vláčky). Objevte spolu se svými dětmi krásný svět dřevěných vláčků! Vybírejte z široké nabídky: vláčkodráhlokomotiv a vagónkůkolejí a tunelůbudov a doplňků.

Matějův TIP: Húúú, húúú vezeme vám slevu 15 % na všechny produkty značky BRIO, která platí až do 31. 1. 2024 či do vyprodání zásob. Ulovte pro vaše malé strojvedoucí oblíbené kousky od značky BRIO za výjimečnou cenu dřív, než vám ujedou.  

15% sleva na vláčky a vláčkodráhy BRIO

Magnetické stavebnice 

👉 SmartMax

Objevte kouzla magnetů! Nechte se fascinovat přitažlivostí nebo odpudivostí dvou magnetů ve chvíli, kdy je postavíte proti sobě. Na principu magnetické přitažlivosti fungují magnetické stavebnice Smartmax. Jejich jedinečnost spočívá v odolnosti materiálu, který vydrží i méně opatrné zacházení malých dětí. Hlavními prvky této stavebnice jsou velmi silné magnetické tyčinky a koule, dostatečně velké tak, aby je děti nemohly spolknout. Další výhodou velkých spojovacích prvků je to, že je lze snadno uchopit a jednoduše se s nimi manipuluje. Děti si s magnetickou stavebnicí procvičí jemnou motoriku a prostorové vnímání. Stavby totiž mohou být dvourozměrné nebo trojrozměrné konstrukce. 

Magnetická stavebnice SmartMax  Magnetická stavebnice SmartMax

👉 GeoSmart

Větším stavitelům doporučujeme stavebnice GeoSmart. Jejich pestrobarevné a geometricky rozmanité dílky jsou oproti stavebnicím Smartmax drobnější. I tak jsou však opatřeny velice silnými magnety. Každý magnet je uložen v polykarbonátovém pouzdře, které je navíc chráněno nerezovým krytem. Tento patentovaný dvojitý bezpečnostní systém zaručuje bezpečnost dětem a vysokou odolnost samotných dílků. 

Magnetické stavebnice Geosmart  Magnetické stavebnice Geosmart

Rozmanitost jednotlivých dílků umožňuje dětem vytvářet nejrůznější prostorové objekty. Statické objekty lze rozpohybovat pomocí koleček či otočných plošinek. Postavené vozítko osvětlí světly s LED diodami. Jednodušší manipulaci s vozidlem umožní dálkové ovládání. Pomocí vlečného konektoru pohodlně připojí přívěs za vozidlo a budou ho moci také řídit. Při hraní s magnetickou stavebnicí GeoSmart děti rozvíjí prostorovou představivost, konstrukční zručnost i logické uvažování.

A co je nejvíc? GeoSmart baví děti i rodiče!
 
Magnetické stavebnice Geosmart  

Hry na reálný svět 

V Agátině světě najdete všechno, po čem váš milovník aut touží – od fantastických dřevěných garáží po hasičské stanice pro malé i větší kluky. Patrové garáže jsou většinou dodávány včetně několika autíček, s nimiž se každý vášnivý milovník aut dozajista vyřádí.

Matějův TIP: Co říkáte na velký jeřáb, se kterým přesunete cokoliv vás napadne?

Máte doma malého Masterchefa? Pořiďte mu na trénink vlastní dřevěnou kuchyňku, kde může chystat svačinky pro celou rodinu i své kamarády. V Agátině světě nabízíme kvalitní dřevěné kuchyňky různých rozměrů, barev i designu. Výborným doplňkem ke kuchyňce je jídelní nebo čajový setkrájení zeleniny a ovoce či příprava chutných dezertů.

Maxim - Nádraží s garaží a výtahem  Brio - Patrové parkovací garáže s výtahem

Klučičí fantazijní světy 

Sní váš malý dobrodruh o tom, že se jednoho dne stane odvážným pirátem nebo chrabrým rytířem a tímto směrem se ubírá většina jeho her? Pak pro vás máme skvělý tip na vánoční dárek 👉 Djeco Arty Toys je řada báječných sběratelských figurek pirátů a rytířů. Každá postavička je jedinečná díky svému neotřelému designu a může se tak stát hrdinou nejednoho klučičího příběhu.

Piráti se mohou plavit na velké pirátské lodi a dobývat mohutný černý hrad zdatných rytířů. Na jakou stranu se přidáte? 

Djeco Arty Toys

Absolutním hitem letošních Vánoc a novinkou tohoto roku, která vašeho chlapce natuty uchvátí je kolekce originálních a výstředních autíček Crazy Motors. Sběratelská kovová autíčka jsou v měřítku 1:43, mají pryžové odpružení a pneumatiky. Každé vozidlo má nezaměnitelný vzhled a svého originálního řidiče.
 

Další tipy na vánoční dárky pro kluky

Každý chlapeček je jiný a jen vy toho svého znáte nejlépe. Očíhněte naše další kreativní hry a hračky, které by vašemu klučinovi mohly udělat radost pod vánočním stromečkem. 

👉 Hudební hračky 
👉 Puzzle, mozaiky, vkládačky 
👉 Společenské hry 
👉 Stavebnice 
👉 Dětské knížky 
👉 Experimentální hry a sady 
👉 Kouzelné čtení s Albi tužkou 

Vybíráte raději dárky podle věku? Pak pro vás máme přehledně členěné tipy na hry a hračky pro každý věk.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.