Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Program Agátina hravého festivalu

Program Agátina hravého festivalu

Festivaly, akce, soutěže 16. 10. 2019 3 minuty
Kristýna Křížová
Zveme všechny hravé děti a jejich akční rodiče 19. - 20. října 2019 na Agátin hravý festival. Přijďte si stavět a užít důmyslné kuličkové dráhy, akční domina či si potrápit hlavičky u hlavolamů. Předškoláci si vyzkouší didaktické hračky a nejmenší děti prozkoumají textilní a dřevěné hračky. Kromě toho se můžete těšit na nové stavebnice či dřevěné designové domečky pro panenky. Nebude chybět ani tvoření a experimenty!
Aktivity pro nejmenší děti (1-3 roky)
Aktivity pro předškoláky (3-6 let)
{blogItem:631} {blogItem:644}
Aktivity pro školáky (6-12 let)
{blogItem:631}
{blogItem:631}
Aktivity pro rodiče



Kde Festival v Praze hledat?

Národní zemědělské muzeum, Praha 7 - Letná
Nově rekonstruované mzeum s moderními interaktivními expozicemi o přírodě kolem nás, které si po návštěvě festivalu můžete prohlédnout, se nachází vedle Národního technického muzea na začátku velmi příjemného letenského parku, který je ideálním místem pro rodinnou procházku.

Praktické informace a podmínky účasti 


Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.