Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kuličková výzva s GraviTraxem

Kuličková výzva s GraviTraxem

Festivaly, akce, soutěže 1. 1. 2023
Tereza Kotilová
Máte-li rádi výzvy, zkuste postavit originální dráhu, která přivede kuličky do cíle s využitím magnetické síly, kinetiky a gravitace. S GraviTrax zažijete gravitační sílu zábavnou formou, dráhu můžete rozšiřovat donekonečna různými doplňky, takže vás při stavění a hraní čeká moře zábavy.
GraviTrax je chloubou značky Ravensburger. Jedná se o interaktivní kuličkovou dráhu, která testuje zákony gravitace. Dráhy, kuličky a další komponenty jsou uložené ve velké bílé krabici, které je označena nálepkou, která potěší – Made in Czech Republic. Stavebnice se totiž vyrábí v Poličce.

Kuličková výzva s GraviTraxem

Nezáleží na tom, jestli postavíte kuličkovou dráhu podle návodu nebo podle vlastní představivosti. Co je důležité? Užít si to na maximum! Malí i velcí stavitelé spojují jednotlivé díly tak, aby postavili vlastní horskou dráhu. Při stavění využívají zákonů fyziky – hledají správný úhel dráhy, který dostane kuličku tam, kam potřebují. Stavění lze zpestřit o zajímavé doplňky, jako magnetický kanon, kladivo, smyčka nebo katapult. Kulička pak nabírá maximální rychlosti a zábava vrcholí. 

Vezměte s sebou i rodiče, garantujeme, že neodolají a budou chtít také stavět!
 

Na co víc se můžete v rámci festivalu těšit?
Mrkněte se:

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.