Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dobrá hračka 2022: Známe vítěze

Dobrá hračka 2022: Známe vítěze

Festivaly, akce, soutěže 29. 6. 2022 3 minuty
Tereza Kotilová
Je to tady! Sečetli jsme vaše hlasy v anketě Dobrá hračka 2022 a známe vítěze každé kategorie. Jste zvědaví, jak hlasování dopadlo? Pojďte se s námi na výsledky podívat.

Vítězové Dobrá hračka 2022
 
👉 Rozvoj smyslového vnímání u nejmenších

Dřevěné vkládací puzzle se zvukovými efektyJanod pro děti od 1 roku je oblíbenou vzdělavací hračkou. A tak není čemu se divit, že se hračka stala vítězem této kategorie. Děti se při hře s šesti různorodými kostkami učí poznávat tvary, barvy a zároveň se rozvíjejí jejich smysly a jemná motorika. 
 

Dobrá hračka 2022: Smyslové vnímání nejmenších

👉 Rozvoj hudebního cítění u dětí

Malé děti milují jakékoliv hračky, které vydávají zvuky. Takový bubínek patří na přední příčky v oblíbenosti mezi hudebními hračkami. A proto se také na první místo této kategorie dostala sada hudebních nástrojů od značky HABA, ve které bubínek nesmí chybět. Vyprodukovat hudbu či randál s touto sadou je velmi zábavné, protože buben, chrastítka a zvonky lze využít k vytvoření široké škály zvuků a melodií. Děti se tak hravou formou seznámí se světem hudby. 
 

Dobrá hračka 2022: Hudební cítění u dětí
 
👉 Rozvoj kreativity, tvořivosti a prostorového vnímání u dětí

Jak je vidět, kuličkodráhy jsou oblíbené mezi dětmi i rodiči, a tak se na první příčku této kategorie dostala Kuličková dráha se zvukovým efektem Kullerbü.
 

Dobrá hračka 2022: Kreativita a prostorové vnímání

👉 Rozvoj jemné motoriky a dalších klíčových vlastností u předškoláků

Rozvíjet jemnou motoriku a zároveň fantazii za pomoci vymýšlení příběhů v jedné hračce vás baví. Proto jste vítězem této kategorie zvolili Dřevěný domek se zámky Lilliputiens.
 
Dobrá hračka 2022: Rozvoj dovedností u předškoláků
 

👉 Příprava předškoláka na 1. třídu

Moc dobře už víte, že připravovat předškoláky na 1. třídu je nejlepší hravou formou. To lze velice snadno pomocí vzdělávací hry Perlix z edice Eduludo od značky Djeco, která učí děti pochopit základní číslovky od 1 do 10.
 
Dobrá hračka 2022: Jak připravit předškoláka na 1. třídu
 

👉 Fantazijní světy

Liščí rodinka, která se s vámi může vydat na každý rodinný výlet. Ta děti moc baví. A jak víme, když je spokojené dítě, je spokojený i rodič. Vaše volba vítěze v této kategorii hovoří jasně: Rodinka lišky Alice od značky Lilliputiens.

Dobrá hračka 2022: Fantazijní světy
 

👉 Deskové hry

Jak nejlépe strávit společný čas s dětmi u jednoho stolu? Ano, při deskové hře. Vaším jasným favoritem mezi nominovanými deskovými hrami je žabí specialitka Skokani od SmartGames.
 
Dobrá hračka 2022: Deskové hry

Tak co? Hlasovali jste pro vítěze, nebo jste měli jiné favority? Tak či tak, inspirujte se letošními výsledky Dobré hračky 2022 a objevte s vašimi dětmi novou zábavu, která navíc pomůže v jejich přirozeném rozvoji.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.