Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Tegu - otestováno na dětech!

Tegu - otestováno na dětech!

Tipy pro výběr her a hraček 26. 11. 2019 1 minuta
Kateřina Hrubešová
Znáte značku Tegu? Představili jsme vám ji letos na Agátiných festivalech, teď se podívejte na její testování ve spolupráci s portálem Testováno na dětech. Testování dřevěné stavebnice Tegu dopadlo naprosto skvěle. Stavebnice získala neuvěřitelných 100 % doporučení. Velmi nás těší, že stavebnice zaujala nejen děti, ale i rodiče. To nás utvrzuje v tom, že pro vás vybíráme správné hračky. Děkujeme!

Stavebnice Tegu je jedinečná dřevěná stavebnice vyrobená z ekologických materiálů a netoxických barev. Kromě toho je vyráběna ve férových podmínkách ve státě Honduras ve Střední Americe. To znamená, že je při výrobě stavebnic brán ohled na lidská práva, životní prostředí a aby nebyla zneužita dětská práce. Tegu u dětí rozvíjí kreativitu, představivost a jemnou motoriku.
 

Testováno na dětech prověřilo stavebnici Tegu



Zpětné vazby a připomínek od rodičů si velmi ceníme. Jsou to pro nás důležité informace, získáváme pohled od vás, zákazníků, na hry a hračky, po čem toužíte nebo co považujete za důležité. Tyto informace nám pomáhají se správně rozhodovat a zjišťovat, kde máme rezervy a v čem se můžeme zdokonalovat. Jen tak vám můžeme nabídnout dokonalý produkt a službu.

Jak dopadlo testování?

"Stavebnici Tegu rozhodně doporučuji. Stavebnice je jiná než ostatní v tom, že jsou jednotlivé dílky magnetické a dá se tak skládat spoustu konstrukcí s velkou fantazií. Naše děti nejvíce bavily stavby zvířátek, také různé mosty a další konstrukce. Stavebnice je příjemné barevná. Barvy jsou netoxické, což je této stavebnice velké plus.Stavebnice u dětí rozvíjí kreativitu a motoriku. Jediné mínus je málo dílů, budeme tedy stavebnici rozšiřovat,aby bylo skládání ještě více zábavnější."

"Krásná barevná stavebnice, která nabízí širokou škálu realizace.Je bezpečná, nehrozí zadření třísek, spolknutí, nebo vdechnutí, to je pro mě jako rodiče bezpodmínečně důležité. Pro děti opravdu zajímavá stavebnice, se kterou se seznámily a zkoumaly se zájmem sobě vlastním. Za celou naši rodinu doporučujeme ,jen škoda malého balení 😀 To je v podstatě jediné malé mínus, ale to platí vždy..pokud uznáte, že to děti baví a má to smysl, pak můžete dokoupit další díly 😀"

"Už z fotek mě stavebnice velmi zaujala a díky testování jsem měla možnost ověřit si, že nadšení bylo na místě 😀 Materiál je velmi příjemný, jednotlivé dílky jsou kvalitně zpracovány a díky dostatečně silným magnetům vše drží, jak má. Děti hra s touto stavebnicí velmi baví. Zaujala jak nejmladší dvouleté, tak nejstarší devítileté - každý si našel svůj styl hry, přiměřeně věku. A všichni mimo jiné díky ní i zjišťují, jak fungují magnety, zkouší, jak se kostky navzájem odpuzují a pak se z ničeho nic přetočí a přichytí. Také je díky magnetům možné s některými výtvory pohybovat - např. čtverec se rázem změní na kosočtverec a pod. Nemám stavebnici co vytknout, mezi množstvím nejrůznějších plastových produktů se jedná o velmi příjemnou změnu a určitě bych ji doporučila nejen jako vánoční dárek."

Průběh celého testování, hodnocení a fotky  si můžete přečíst na stránkách Testováno na dětech.

Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.