Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Quadrilla - otestováno na dětech!

Quadrilla - otestováno na dětech!

Tipy pro výběr her a hraček 3. 12. 2018
Kateřina Hrubešová
Zajímá nás vaše zpětná vazba, a proto jsme tentokrát pro vás nechali prověřit kuličkovou dráhu Quadrilla od německé značky Hape. Získala neuvěřitelných 98% a spokojenost všech rodin a dětí, kteří se podíleli na testování, nás utvrzuje v tom, že pro vás vybíráme správné hračky. Děkujeme!

Testováno na dětech prověřilo kulidráhu Quadrilla!



Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Pomáhá nám získat pohled vás, zákazníků, na hry a hračky, po čem toužíte nebo co považujete za důležité. Tyto informace nám pomáhají se rozhodovat a posouvat nás dál k dokonalému produktu a službě. Zátěžovou zkouškou prošla kuličková dráha Quadrila - Kolotoč

Kuličková dráha Quadrilla je pro děti důmyslnou konstrukční stavebnicí i zdrojem velké zábavy. Děti staví buď podle vlastní fantazie, nebo podle přiložené předlohy. Záleží, co si samy vyberou. Tato spontánní hra u dětí rozvíjí nejen jejich fantazii a představivost, ale také prostorovou přestavivost a šikovnost. Stavění z barevných dílků z březového a kaučukového dřeva je i díky perfektnímu opracování hodně baví. Pak přichází zasloužená odměna: pouštění kuliček a pozorování, jak utíkají krásnou dřevěnou spirálou a probíhají barevnými dřevěnými sloupky. Všechny sady kuličkových drah Quadrilla jsou mezi sebou kompatibilní.

Jak dopadlo testování?

"Kuličkodráha vaše děti i vás samotné přinejmenším zaujme. Děti se samostatně zabaví a dostatečně vyřádí. Dílce jsou kvalitní, a pokud si ošéfujete i mladší děti než pro které je určena, tak i přiložené malé skleněné kuličky jsou bezpečné. Jako jedinou slabinu považuji nižší stabilitu a pokud se do hry děti pustí s velkou vervou, tak se může uklízení protáhnout o pátrání po zmizelých kuličkách 😉"

"Kuličková dráha Quadrilla je krásná dřevěná hra, která zajistí dětem zábavu na mnoho hodin. Naše děti si s ní opravdu velmi intenzivně hrají již několik dní. Staví různé stavby podle návodu i dle vlastní fantazie, zkoumají jak rychle kuličky jezdí. Ocenili jsme opravdu velké množství kuliček."

Průběh celého testování, hodnocení a fotky si můžete přečíst na stránkách Testováno na dětech.
 
Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.