Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme prodejny Agátina světa: Plzeň

Představujeme prodejny Agátina světa: Plzeň

Festivaly, akce, soutěže 31. 1. 2024
Tereza Kotilová
Máte prodejny? A mohli bychom je vidět? Jasně! Představujeme kamenné prodejny Agátina světa pěkně zblízka. Ať víte, kde nás najdete, jak se k nám dostanete, kdo vás obslouží, a co vás v jednotlivých Agátiných prodejnách čeká. Tak neváhejte a račte vstoupit. Vítá vás prodejna Plzeň.

Plzeňská prodejna je jedinou prodejnou v západních Čechách. Letos oslaví 2. rok svého působení. Nachází se v samém centru Plzně a jako v jiných Agátiných prodejnách tu naleznete spoustu chytrých a rozvojových her a hraček. Obslouží vás tu mladé kreativní maminky, které můžete i osobně potkat na všech festivalech a akcích Agátina světa za objektivem fotoaparátu či u infostánku.
 
Představujeme prodejny Agátina světa: Plzeň

👉 Kde přesně se prodejna nachází, a jak se do ní dostanete?

Prodejnu najdete v centru na adrese Solní 278/4, Plzeň 3 - Vnitřní Město a je dobře dostupná pěšky i hromadnou dopravou:

  • tramvaj: 1, 2, 4 – zastávka Náměstí republiky. Od zastávky je prodejna vzdálená asi 150 m. Půjdete směrem k Hlavní poště přes Náměstí Republiky kolem katedrály svatého Bartoloměje, kterou budete mít po levé ruce. Prodejna se nachází po pravé straně. 
  • tramvaj: 1, 2, 4 – zastávka Hlavní pošta. Prodejna je od zastávky vzdálená asi 150 m. Od zastávky půjdete směrem k Náměstí Republiky. Prodejnu budete mít po své levé ruce.  
  • autobus: 20, 27, 28, 34, 41, 56 - zastávka Sady Pětatřicátníků. Prodejna se nachází asi 200 m od této zastávky. Od zastávky půjdete směrem k Hlavní poště a po té směrem k Náměstí Republiky. Prodejnu budete mít po své levé ruce.
Dojet k prodejně můžete i autem. Parkování je možné přímo naproti prodejně případně v okolních ulicích, avšak vždy je placené.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.

Představujeme prodejny Agátina světa: Plzeň
 

👉 Co návštěva maminky s kočárkem?

Do samotné prodejny je plynulý vjezd. Maminky s kočárky se tedy nemusí bát žádných schodů a nákup si mohou kdykoliv přijet užít i se svým miminkem.
 

👉 Proč se v plzeňské prodejně zastavit osobně?

Potěšíte se milou obsluhou v podobě mladých maminek Terky, Lucky, Luci, Simči nebo Kačky, které dokážou perfektně poradit.

V plzeňské prodejně máme připravený dětský koutek, kde si děti mohou pohrát u SmartMax stolku, kreslit i tvořit, než si prohlédnete, co potřebujete a v klidu nakoupíte. Najdete tu také pravidelně obměňovaný stoleček se vzorky her a hraček, kde si můžete vybraný produkt lépe prohlédnout a osahat.

Několikrát do roka se tu pořádají Agátiny kreativní dílničky pro širší věkovou skupinu dětí.

Agátina plzeňská prodejna je iniciátorem Plzeňského týdne plného výhod, na který navazuje i Agátin hravý festival konající se zde.

Najdete tu speciální b.box stojan s širokou prezentací této značky.

Máte jedinečnou možnost si u nás vyzkoušet školní batohy s odbornou pomocí prodavačky Kačky, která dokáže perfektně poradit při výběru. 

Právě na plzeňské prodejně probíhá: Individuální zkoušení školních batohů. Rezervujte si termín a přijďte společně se školákem vybrat školní batoh pro nadcházející školní sezónu.


 

👉 Jaké produkty na této prodejně nejvíc frčí?

  • svačinové boxy, termolahve, lahvičky a doplňky b.box
  • kreativní a chytré hry, hračky i tvořivé sady Djeco 
  • magnetické stavebnice v popředí se značkou SmartMax
  • dřevěné hračky všeho druhu
 

 

👉 Lucky výběr z Agátina světa pro vás

Lucka a její syn milují tvoření, tedy jasný tip od ní jsou kreativní sady Djeco. Neexistuje snad žádná, která by těmto dvěma tvořivcům neprošla pod jejich šikovnýma rukama. Nedají dopustit na značky Brio a Merkur. A nově si oblíbili a jednoznačně doporučují stavebnici GraviTrax Junior, která nabízí nespočet možností při stavění a následnou někonečnou zábavu s kuličkou. Jo a doma i na cestách mastí karetní hry Djeco všeho druhu. Takže bacha na ně, až vás při osobní návštěvě vyzvou na partičku.
 

 

👉 Terky výběr z Agátina světa pro vás

Máte doma čerstvé miminko? Terka radí, vyberte mu chrastítko "dešťové korálky" nebo muchláčka od oblíbené značky Lilliputiens a uvidíte čistou radost a maximální spokojenost. Její miminko se však pomalu, ale jistě mění ve zvídavou holčičku, která ráda prohlubuje své dovednosti u skládání duo puzzle Djeco, vozí svou Pomea panenku na pravidelné vyjížďky a vášnivě prahne po precizně zpracovaných figurkách Tinyly.
 

 
Využijte prodejnu pro své online nákupy s výhodou "vyzvednutí zdarma" - nejenže jde o úsporu času, ale na místě se můžete inspirovat pro příští koupi a nechat si odborně poradit.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.