Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Podzimní Agátin hravý festival 2023: Plzeň

Podzimní Agátin hravý festival 2023: Plzeň

Festivaly, akce, soutěže 17. 9. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Halóóó, naši milí rodičové, tady Agáta a Matěj. Je tady opět Agátin hravý festival 2023 tentokrát v podzimním módu. Vyrážíme vás znovu pozdravit a užít si společnou zábavu v Plzni. Už za pár dní naskakujeme do festivalového auťáku, a těšíme se, až se opět po roce potkáme s každým z vás!

Agátin hravý festival : Plzeň

👉 Agátin hravý festival Plzeň 2. 
– 3. 10. 2023

Po roce zase do Plzně. Ach, jak se těšíme, že se všichni společně zase potkáme tváří v tvář. Novinkou tohoto roku bude, že se zdržíme hned dva dny. Vstup na festival je ZDARMA.

KDY?
2. 10. 2023 od 11:00 do 17:00 hod
3. 10. 2023 od 9:00 do 16:00 hod

KDE?
DEPO15


Agátin hravý festival 2023

Tematické herničky a prezentace hraček

Můžete se těšit na hromadu zábavy v režii Agátina světa. Navíc společně s dětmi budete moct okouknout i vyzkoušet spoustu kreativních her a hraček, které s sebou vezeme.

Složení hraček bude hodně různorodé, abychom zaujali každou věkovou skupinu. Určitě se můžete těšit na různé stavebnice, oblíbené kuličkodráhy, panenky Pomea a textilní hračky Lilliputiens, motorické, logické i deskové hry či hlavolamy a mnoho dalšího.

A co nesmí na obou festivalech chybět? Naše novinka v sortimentu a jistě žhavý hit letošních Vánoc a nejspíše i adventních kalendářů – autíčka Crazy Motors. Vrnnn, vrnnn, to bude jízda.

Tematické herničky a prezentace hraček Tematické herničky a prezentace hraček Tematické herničky a prezentace hraček

Agátiny dílničky

Vaši malí umělci se mohou těšit na Agátiny dílničky, kde si něco krásného vyrobí a svůj výtvor si odnesou s sebou domů. Vstupenky na jednotlivé dílničky budou k dostání na místě, ale koupit si je můžete i předem online. 1 vstupenka = 1 dítě = 1 dílnička dle vaší volby na místě.

Program dílniček:

  • Tvoříme z bambulek – Na této dílničce použijeme techniku lepení bambulek na originální obrázky z Agátina světa. Touto technikou děti podpoří svoji fantazii, výtvarné a barevné cítění i jemnou motoriku. Bambulky jsou navíc velice zábavný, příjemný a zajímavý materiál pro dětské ručky. Dílnička je ideální pro naše nejmenší kreativce.
  • Vymaluj si obrázek či samolepku – Omalovánky pro malé i velké s tematickými obrázky Agátina světa.
  • Tvoříme s mistry – Kreativní sady z Agátina světa.
  • Provlékací dílnička – Tvorba z našich kreativních sad Agátina světa, při které si děti procvičí hlavně provlékání a navlékání.
  • Pohyblivé figurky – Tvorba pohyblivých figurek za pomoci šablon a nýtků.
  • Vymaluj si pytlík Agáta/Matěj – Malování oblíbených látkových pytlíků fixami na textil.

Agátiny dílničky
  

Agátin obchůdek

Na místě nebude chybět Agátin obchůdek, kde si můžete naše vybrané hry a hračky zakoupit s příjemnou 10% slevou.

Agátin obchůdek

Dejte nám vědět, že dorazíte

Zaujal vás Agátin hravý festival a chcete se zúčastnit? Přihlaste se nám na skrze náš rezervační formulář. 

Budeme se na vás těšit! 

Agátiným hravým festivalem to nekončí, ale ZAČÍNÁ

Ano, je to tak! Agátin hravý festival totiž odstartuje Agátin plzeňský týden, díky kterému budete moct od 2. do 8. října objevovat nová místa a vyzkoušet různé aktivity v Plzni s výhodami, které pro vás Agáta zařídila. Mapu všech míst obdržíte na festivalu.

Zajímá vás více? Sledujte naši facebookovou událost, kde postupně odtajníme, kdo se Agátina plzeňského týdne zúčastní.
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.