Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kvalitní školní batoh, který pokryje celý 1. stupeň? Vsaďte na Ergobag Prime

Kvalitní školní batoh, který pokryje celý 1. stupeň? Vsaďte na Ergobag Prime

Tipy pro rodiče školáků 20. 7. 2023 4 minuty
Jana Chlupová
Máte doma budoucího prvňáčka? Máte noční můry z výběru první školní aktovky? Nebo snad školního batohu? Chcete kvalitu a ergonomickou konstrukci, která zaručí zdravý vývoj páteře vašeho dítěte? Vybrat si z opravdu široké nabídky na trhu může být oříšek, v Agátině světě naštěstí aktovkám a batohům dobře rozumí, a tak zde můžete vybírat z ověřených a kvalitních produktů. Přípravy do školy se tak stanou radostnou událostí, ne jen nepříjemnou povinností.
Špičkou mezi ergonomickými školními batohy pro první stupeň ZŠ je německý Ergobag Prime.
 Kvalitní školní batoh, který pokryje celý 1. stupeň? Vsaďte na Ergobag Prime
 

Proč investovat do školního batohu Ergobag Prime?

Protože se to jednoduše vyplatí. Moderní a certifikované školní batohy a aktovky mají jednu nespornou výhodu. Rostou spolu s dítětem, čímže se vám investice do nich rozloží do několika let. Rozhodně se nemusíte bát krátké životnosti školní tašky. Batohy Ergobag Prime pokryjí celý první stupeň základní školy. Jejich důmyslné konstrukční řešení lze přizpůsobit na výšku dítěte 100-150 cm. Výškově nastavitelný zádový systém posune ramenní popruhy přesně tam, kde je potřebujete mít. Skvěle tak poslouží drobným prvňáčkům i ostříleným čtvťákům.

Zdravá záda na prvním místě

Ergobag myslí především na zdravá záda dětí. A to je jistě i vaše priorita. Vybírejte dětem pouze opravdu lehké školní tašky. Nízká hmotnost kolem 1 kilogramu je doménou právě školních batohů Ergobag (což je největší výhoda oproti aktovce, byť ergonomické). Krom nízké hmotnosti oceníte měkce polstrované ramenní popruhy a záda batohu, nehrozí tak nepříjemné zařezávání ani při větším zatížení. Ergobag Prime disponuje nastavitelným hrudním i bederním pásem, což je v situaci, kdy dítě nosí na zádech několik kilo, nutnost. Jen správně používaný hrudní a bederní pás přenese až 50 % celkové váhy nákladu do oblasti pánve, kde je těžiště těla. Oba tyto pásy mají ještě jednu superschopnost – připlácnou batoh těsně na záda. K tomu slouží i jedna unikátní vychytávka právě od Ergobag – vnitřní kompresní šňůrka. Ta přitáhne všechno, co je uvnitř batohu směrem k zádům, eliminuje se tak páka na záda.
 
Ergobag: Zdravá záda na prvním místě

Co ještě s dětmi oceníte?

Školní batoh Ergobag Prime má jednu hlavní komoru s menším vnitřním členěním, dostatečně velkou a voděodolnou přední kapsu na lahev s vodou a svačinu, dvě boční kapsy na drobnosti a minimálně jednu tajnou kapsičku na všechny poklady. Je vybaven ze všech stran reflexními prvky, což je také důležité kritérium pro výběr.
 
Ergobag Prime: Uspořádání kapes

Do hor nebo do školy

Školní batohy Ergobag vycházejí z designu outdoorových batohů, nicméně jsou přizpůsobeny potřebám dnešních školáků. Jsou samostojné, nemusíte mít tedy strach, že se při odložení na zem zhroutí. Dno mají pevné, opatřené šikovnými nožkami, batoh je tak krásně stabilní. Stabilita je většinou argumentem pro koupi aktovky, moderní školní batohy už ale myslí i na toto. Dětem se obecně jejich sportovní vzhled líbí, ani zdaleka nepřipomíná nevzhledné krabicové aktovky z dob minulých. Vybrat si můžete z mnoha designových provedení, která jsou vždy čistá a vkusná. K Ergobag batohům neodmyslitelně patří Kletties – vyměnitelné obrázky na suchý zip.

Ergobag Kletties

Ergobag přichází každý rok s čerstvou kolekcí školních batohů pro kluky i holky, novinky roku 2023 samozřejmě v Agátině světě také najdete.

Udržitelnost především

Školní batohy Ergobag jsou ekologické a ze 100 % vyrobené z recyklovaných PET lahví, plastové přezky neobsahují ftaláty ani jiné škodlivé látky. Recyklace plastových odpadů je téma palčivé a nadmíru aktuální. Pořídit dítěti aktovku nebo školní batoh z udržitelné výroby je krásným krokem k tomu, abychom je vychovávali s láskou k přírodě a naší planetě. Přečtěte si velmi zajímavý článek o tom, jak se PET lahve mění ve školní tašku.

Aby děti mohly být dětmi

Německá značka Ergobag je velmi inovativní a vyniká svým ekologickým přístupem k výrobě. Před deseti lety se čtyři kamarádi rozhodli, že vyvinou první skutečně ergonomický školní batoh. Inspirovali se u trekingových batohů, kde se počítá každý gram váhy. Výhody a vychytávky těchto outdoorových batohů přenesli do školního prostředí a přišli tak s unikátními batohy, které děti jednoduše milují. A protože se jedná o zdravé batohy, milují je také rodiče po celém světě. Takže věřte, že je budete milovat i vy!

Máte-li rádi prvotřídní kvalitu bez kompromisů, kladete-li důraz na ergonomii a ekologii, chcete-li, aby školní batoh dítěti vydržel několik let, vsaďte na Ergobag Prime.

Internetový obchod
Sdílet
Jana Chlupová
Máma 3 dětí, která na svém blogu www.blogzrzky.cz sdílí své zážitky z cest, dělí se o zkušenosti s dobrými knihami a chytrými hračkami. Tahá děti do přírody a na dobrodružné výpravy, ony ji naopak zatahují do svého nekomplikovaného světa, který ji učí, že nic v životě není černobílé.