Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vybíráme školní batoh pro kluky

Vybíráme školní batoh pro kluky

Tipy pro rodiče školáků 15. 8. 2023 3 minuty
Jana Chlupová
První aktovka nebo školní batoh je zásadní milník v životě každého dítěte. Prvňáčkům začíná zcela nový svět plný výzev, aktivit a nových přátelství. Ostřílení školáci se vydávají vzhůru dalšímu dobrodružství se svou partou. Výběr školní tašky by proto pro vás měl být událostí, které věnujete dostatek času. Vy se soustřeďte na kvalitativní parametry aktovky, dítěti nechejte volnou ruku při výběru designu. Zvolte motiv, který vašeho chlapečka dlouhodobě zajímá, ať už se jedná o rychlá auta, tyranosaury, nebo třeba Minecraft. Z naší bohaté nabídky aktovek a školních batohů pro kluky určitě vyberete. Hledáte tašku do první třídy nebo až na druhý stupeň? Žádný problém, máme je všechny.

Školní batohy pro kluky

Nepodceňujte kvalitu a ergonomii

Na trhu jsou tisíce aktovek a školních batohů, hýří všemi barvami, třpytí se, blikají, mají kolečka i zámky. Buďte však ve střehu a nenechejte se ošálit líbivým designem. I když sami výše píšeme, jak je zvolený motiv aktovky důležitý, na prvním místě je vždy kvalita a ergonomické zpracování školní tašky. Školní batoh nebo aktovka pro kluky musí být co nejlehčí (doporučuje se váha kolem 1 kg), musí mít nastavitelné a široké ramenní popruhy, posuvný hrudní a bederní pás, polstrovaný a zároveň pevný zádový systém. Školní tašky s dítětem rozhodně zkoušejte, každému sedí něco jiného. Jestliže váháte, zda zvolit aktovku nebo školní batoh, přečtěte si článek na našem blogu, třeba vás posune tím správným směrem.

Ergonomie školního batohu na prvním místě
 

Aktovky a školní batohy s typickými klučičími motivy

Oblíbené klučičí motivy většinou odráží typicky klučičí zálibu nebo rovnou aktivní koníček. Hraje váš kluk kopanou? Pravděpodobně ho zaujme školní batoh nebo aktovka s fotbalovým designem. Fascinuje ho vesmír? Chce to aktovku s astronautem. Je fanoušek počítačových her? I takových batohů u nás najdete víc než dost. Závodní auta, roboti, letadla nebo vojáci? V Agátině světě si vybere opravdu každý kluk.


 

Klučičí aktovky a školní batohy se zvířecími motivy

Nejen holky mají rády zvířata. I mnohé chlapce zaujme batoh s obrázky divokých šelem a dalších nebezpečných tvorů. A co teprve, když se do řad zvířecích hrdinů zařadí i takový T-Rex? Školní batohy a aktovky s motivem dinosaurů jsou mezi kluky velice oblíbené. Dinosauří téma najdete u všech výrobců. Aktovku s dinosaury nebo školní batoh s motivem Jurského parku si kluci zamilují.


 

Aktovky a školní batohy v nadčasovém designu

Ne každá školní taška se musí pyšnit tematickým obrázkem. Aktovky a školní batohy pro kluky v nadčasovém designu jsou spíše tmavších barev. Nejoblíbenější jsou černé, zelené a modré. Tyto neutrální batohy ocení převážně starší žáci prvního stupně nebo druhého stupně. Dětem se jen tak neomrzí, jistě poslouží dobře několik let.
 

Potěšte svého syna novou aktovkou nebo školním batohem přesně podle jeho vkusu. Fantazii se meze nekladou, v naší nabídce najdete pro každého školáka něco.
10
Pokud byste nemohli vybrat ideální školní batoh online, využijte 10 kamenných prodejen Agátina světa a skočte si batoh raději vyzkoušet.

Internetový obchod
Sdílet
Jana Chlupová
Máma 3 dětí, která na svém blogu www.blogzrzky.cz sdílí své zážitky z cest, dělí se o zkušenosti s dobrými knihami a chytrými hračkami. Tahá děti do přírody a na dobrodružné výpravy, ony ji naopak zatahují do svého nekomplikovaného světa, který ji učí, že nic v životě není černobílé.