Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vybíráme školní batoh pro holky

Vybíráme školní batoh pro holky

Tipy pro rodiče školáků 15. 3. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Máte doma něžnou holčičku, která si potrpí na víly a jednorožce? Nebo spíš divoženku, která je do terénu a pro každé dobrodružství, růžová ani třpytky ji vůbec neberou? Sháníte zrovna školní aktovku nebo batoh pro svou školačku a nejste si jistí, co bude to pravé? Pojďte s námi nahlédnout do světa dívčí fantazie. Ukážeme vám, že vybrat si u nás zvládne opravdu každý, nabídku motivů pro holky máme skutečně širokou.

Vybíráme školní batoh pro holky

Ergonomie na prvním místě

U výběru aktovky nebo školního batohu nikdy nezapomínejte na jednoduché pravidlo. Design by neměl převálcovat kvalitu a ergonomii školní tašky.

V první řadě řešte, jak má školní aktovka propracovaná a polstrovaná záda, zda má dostatečně široké a měkké ramenní popruhy, zda je vybavena hrudním a bederním pásem, jestli má dostatek reflexních prvků, nebo jak je řešen vnitřní prostor. Můžete si být jistí, že my v Agátině světě prodáváme jen kvalitní aktovky a batohy, které myslí na zdravá záda vašich dětí. 

AGÁTIN TIP: Školní tašku doporučujeme před koupí zkusit, každé postavě totiž sedí něco jiného. 👉 Využijte naší jedinečné akce a přijďte si vyzkoušet školní batohy do Agátina světa. Rezervujte si konkrétní čas a získejte naši plnou péči a pomoc s výběrem.
 
Vybíráme školní batoh pro holky
 

Aktovky a školní batohy s něžnými holčičími motivy 

Jestli máte doma budoucí prvňačku, je dost pravděpodobné, že spadá do kategorie fanoušků jednorožců, víl či baletek a ideálně, aby to vše bylo růžové a zalité třpytkami. Je to tak? I když vy můžete mít o první školní aktovce zdánlivě jiné představy, měli byste myslet na to, kdo ji bude nosit, a komu bude školní taška dělat radost. Chcete přece, aby vaše školačka chodila do školy ráda – zkuste její výběr podpořit. Vždyť vám jde stejně hlavně o zdravá záda, a ta budou s našimi aktovkami natuty. V nabídce máme mnoho aktovek a školních batohů různých značek a v různých cenových kategoriích ve vyloženě holčičím provedení.
 

 

Dívčí aktovky a školní batohy se zvířecími motivy

Všechny holčičky milují zvířátka. Psi, kočky, koně, delfíni – máme všechno! S aktovkou nebo školním batohem se zvířecím motivem nemůžete šlápnout vedle. A výhoda? Školní taška s obrázky zvířat je nadčasová a nepodléhá tak "syndromu odložení" kvůli momentálnímu zalíbení v jiné pohádkové postavě. 


 

Aktovky a školní batohy pro holky v nadčasovém designu

Starší holčičky už často dobrovolně opouští něžné holčičí světy i zvířecí motivy a vybírají si pro svůj školní batoh jednodušší, čistší a v nadčasovém designu. Taková školní taška má výhodu, že vydrží více let, protože jí nedominuje výrazný dětský motiv. Má však ještě jedno velké plus – často bývá tmavších barev, proto na ní nejde vidět každá šmouha. V oblibě jsou puntíky, hvězdy, kytky, nápisy nebo třeba moderní pírka.

Tak jakou máte doma holčičku vy a jaký školní batoh vyhraje?

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.