Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Tipy na vánoční dárky pro holky

Tipy na vánoční dárky pro holky

Tipy na vánoční dárky a tvoření 4. 11. 2023 5 minut
Tereza Kotilová
Vánoce jsou pro někoho svátky pohody a klidu, pro jiného čas strávený s rodinou nad dobrým jídlem, ale pro děti je to doba splněných přání. Pojďte splnit ta nejtajnější přání svým holčičkám a vybrat jim přesně takový vánoční dárek, který jim udělá radost.

Tipy na vánoční dárky pro holky

Kreativní tvoření 

Dívky milují tvoření všeho druhu, a co teprve, když jde o třpytky. Prohlédněte si úchvatné kreativní sady z Agátina světa a vyberte, co by bavilo zrovna vaši malou kreativní duši.  

Kreativní sady z Agátina světa

Taková kreativní sada s barevným pískem a třpytkami dost možná uchvátí i vás rodiče. Pískování spočívá v nanášení barevného písku na lepící plochy, na které se písek snadno zachytí. Výsledkem je krásný pískovaný obrázek, který můžete zafixovat lakem na vlasy. Obdobou pískování jsou třpytky. Písek je nahrazen barevnými třpytkami, které pro jejich lesk milují všechny holčičky. 

Kreativní sady s třpytkami

Další tvoření, které holky v pokročilejším věku ocení je tkanívyšívání i šití. Vlastnoručně vyrobené postavičky poslouží jako zázračný talisman, malý zpovědník nebo kamarád na hraní. 

Agátin TIP: Tvořivá sada – ušij si liščí kabelku.

A do třetice všeho dobrého doporučujeme v rámci kreativních dárečků výrobu šperků. Dostat hotový šperk je pro nás ženy radostné, ale mladé dívky určitě více rozradostní vyrobit si vlastní originální kousek, který je bude zdobit na každém kroku. Celý rok pak mohou vyrábět šperky nejen pro sebe, ale také malé dárečky pro své kamarádky a spřízněné duše. 

Dřevěné pastelové korálky - Mořská panna, 400 ks  Dřevěné pastelové korálky - Duha, 400 ks

Při výrobě šperků navíc děti uplatňují svou představivost, estetické cítění, zároveň posilují manuální zručnost, rozvíjí jemnou motoriku a koordinaci ruka oko. 

Hry na reálný svět 

Každé děvčátko sní o prostorném domečku pro své panenky, a proto vám nabízíme kvalitní dřevěné domečky, které budou skvělým herním prvkem a zároveň výstavním kouskem útulného pokojíčku. Dominantou našich dřevěných domečků Djeco je moderní architektura zaručující dostatek světla v objektu a poskytující volný přístup ke všem místnostem v horním i spodním patře. Do vybraného domečku navíc můžete dokoupit příslušenství všeho druhu.    

Touží vaše holčička pomáhat při vaření? Pořiďte ji na trénink vlastní dřevěnou kuchyňku, kde může chystat svačinky pro celou rodinu i své plyšové kamarády. V Agátině světě nabízíme kvalitní dřevěné kuchyňky různých rozměrů, barev i designu. Výborným doplňkem ke kuchyňce je jídelní nebo čajový set, krájení zeleniny a ovoce či příprava chutných dezertů.  

Jídelní set - koťátka

A co takhle miminko? Néé živé, ale hodně realistické. Panenky miminka jsou velice oblíbenou hračkou nejen holčiček. Hrou s nimi přeci nejvíce napodobují svět rodičů. Realistická miminka učí děti lásce a péči o tak křehká stvoření. Pořiďte svým dětem originální panenku miminko Pomea by Djeco. Tahle miminka vypadají opravdu jako skutečná a najdete je jen u nás! 

Panenky Pomea Djeco
 
miminkami Pomea děti mohou dělat vše, na co si vzpomenou, a to díky široké nabídce příslušenství. Mohou je převlékat, krmit, koupat, vzít na výlet v kočárku, na delší výlet autem či jim pěkně vybavit pokojíček. 

Panenky miminka Pomea
 
Dáváte přednost hadrovým panenkám, ať už kvůli skladnosti či roztomilému vzhledu? Sáhněte po značce Lilliputiens, která je látkové hračky expert. Její miminka i panenky jsou velice oblíbené hlavně u holčiček, na první dojem zaujmou a v nabídce máme i spoustu příslušenství.  

Holčičí fantazijní světy 

Sní vaše holčička o tom, že se stane princeznou nebo křehkou lesní vílou a tímto směrem se ubírá většina jejich her? Pak pro vás máme skvělý tip na vánoční dárek. Djeco Tinyly je řada báječných sběratelských figurek víl a princezen. Každá panenka Tinyly je jedinečná díky svým specifickým doplňkům a může se tak stát hrdinkou nejednoho dívčího příběhu. 

Další originální svět princezen nabízí figurky Arty Toys. Každá figurka princezny je vybavena celou řadou doplňků. A až se vaší holčičce sbírka princezen rozroste, můžete jí pořídit bohatě zdobenou věž pro princezny, kde se všechny budou cítit jako doma, případně honosný kočár, ve kterém mohou jezdit princezny na své vyjížďky. 

Arty Toys - Princezna Mila & kočár

Další tipy na vánoční dárky pro holky

Každá holčička je jiná a jen vy tu svou znáte nejlépe. Očíhněte naše další kreativní hry a hračky, které by vaší princezně mohly udělat radost pod vánočním stromečkem. 

👉 Hudební hračky 
👉 Puzzle, mozaiky, vkládačky 
👉 Společenské hry 
👉 Dekorace a doplňky do pokojíčku 
👉 Dětské knížky 
👉 Zápisníky a deníčky 
👉 Kouzelné čtení s Albi tužkou 

Vybíráte dárky raději podle věku? Pak pro vás máme přehledně členěné tipy na hry a hračky pro každý věk.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.