Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Stavebnice Georello Toolbox - otestováno na dětech!

Stavebnice Georello Toolbox - otestováno na dětech!

Tipy pro výběr her a hraček 17. 12. 2019
Kateřina Hrubešová
Mezi další stavebnice, které jsme nechali otestovat, patří konstrukční box Georello Toolbox, který obsahuje barevná ozubená kolečka, řetězy a další součástky pro rozvoj jemné motoriky, pracovních a smyslových dovedností. Vybrali jsme ve spolupráci s Testováno na dětech 5 rodin s dětmi ve věku od 3 do 15 let, které sdíleli zkušenosti se stavebnicí Georello. Jak to dopadlo? Stavebnice získala krásných 88 % doporučení. Děkujeme vám ze srdce za vaše názory. Bez vás a spousty dalších zapálených rodičů bychom nemohli dělat to, co děláme.

Za převodovými stavebnicemi Georello stojí italská rodinná firma Quercetti. Jedná se o vysoce kvalitní hračky, které rozvíjí logické myšlení a tvůrčí inteligenci dětí. Stavebnice Georello nabízí formu kreativního hraní. Děti umísťují na podložku barevná ozubená kolečka (u malých dětí jde především o procvičení jemné motoriky a trpělivosti). Jsou-li umístěna správně, po zatočení kličkou se složený tvar roztočí. Dílky jsou plně kompatibilní s dalšími stavebnicemi Georello.

Testováno na dětech prověřilo stavebnici Georello Toolbox



Každý rok jezdíme na veletrh hraček do německého Norimberku, kde pro vás a vaše děti vybíráme zajímavé hračky. Správně se rozhodnout není úplně jednoduché a cennou informací je pro nás právě zpětná vazba od vás, rodičů. Velmi si ji vážíme a budeme se ji maximálně snažit uplatnit, aby naše produkty a služby byly co nejlepší.

Jak dopadlo testování?

Petronila11: "První dojem ze stavebnice je úžasné balení. Velice oceňuji kvalitní návod na skládání. Stavebnici doporučuji všem dětem k procvičování motoriky a vnímání. Vyhráli si s ní velcí puberťáci, dospělí a děti školkové. Nejmladší syn (3) si nejvíce vyhrál se sestavenou stavebnicí (otáčel kličkou a posunoval řetěz). Dcery (5 a 10 let) strašně bavilo sestavovat vlastní cestu pro řetěz. Syn 14 byl ten hlavní, který četl návod."

Marci: "Stavebnice je opravdu super, děti moc bavilo zkoumat kolečka, hlavně jak do sebe zapadají a jak se s nimi dá točit, bavilo je zkoumat proč se dané kolečko otáčí určitým směrem, bylo pro ně také zajímavé zkoumat jak se kola upevňuji do podložky."

Vvorechovsky: "S klukama milujeme zkoušení jakýchkoliv stavebnic. Jakmile něco můžeme společně postavit a rozhýbat, vydržíme u toho hodně dlouho. S ozubenými koly a převody máme už spousty zkušeností. Devítiletý chtěl hodně stavět podle sebe, vzhledem k tomu, že je více zaujatý momentálně přírodou (i z lega staví nejrůznější přírodní témata), postupně zájem lehce ochladl. Sedmiletý se snažil stavět i podle návodu a jednoznačně u toho vydržel nejdéle, pořád se snažil modely vylepšit, postavené pak vydrželo i dlouho, aby se k nim mohl vracet. Tříletý, jelikož je hodně zvyklý vidět a kopírovat starší bratry, stavěl velice bravurně a pohyb ozubených koleček ho skvěle motivoval."

Průběh celého testování, hodnocení a fotky  si můžete přečíst na stránkách Testováno na dětech.

Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.