Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme prodejny Agátina světa: Praha 6

Představujeme prodejny Agátina světa: Praha 6

Festivaly, akce, soutěže 8. 3. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Máte prodejny? A mohli bychom je vidět? Jasně! Představujeme kamenné prodejny Agátina světa pěkně zblízka. Ať víte, kde nás najdete, jak se k nám dostanete, kdo vás obslouží, a co vás v jednotlivých Agátiných prodejnách čeká. Tak neváhejte a račte vstoupit. Vítá vás prodejna na Praze 6.

Představujeme prodejny Agátina světa: Praha 6
 
Naše první kamenná prodejna, kterou v Dejvicích (poblíž metra Hradčanská) můžete navštěvovat již od roku 2011. Patří sice k nejmenším, ale zároveň k velmi útulným prodejnám s velice milým a vstřícným personálem. Výběrem chytrých her a hraček vás tu s úsměvem na tváři provedou Alena s Petrou. Můžete si být jistí, že vám s přehledem a jistotou poradí přesně to, co hledáte, protože v Agátině světě působí již 6 let, a to značí dokonalý přehled v prodávaném sortimentu.

V roce 2022 prošla tato prodejna výraznou rekonstrukcí, díky které jsme do prodejny dostali více světla. Prostor se celkově otevřel a zpřehlednil. 
 
Představujeme prodejny Agátina světa: Praha 6

👉 Kde přesně se prodejna nachází, a jak se do ní dostanete?

Prodejnu najdete poblíž metra linky A zastávky Hradčanská a je dobře dostupná pěšky i hromadnou dopravou:

  • metro: linka A – Hradčanská
  • tramvaj: 1, 2, 8, 18, 20, 25, 26
  • autobus: 108, 131, 174, 216 
🚗 Parkování:
Platí tu modré a fialové zóny. Je tu náročnější parkování, ale nějaké to místečko se v blízkém okolí vždycky najde. Doporučujeme hledat v ulici Václavkova, kde převažuje zóna fialová. 

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.

Představujeme prodejny Agátina světa: Praha 6
 

👉 Co návštěva maminky s kočárkem?

Navštívit nás přijďte klidně i s kočárkem, nebo s dětmi, které mohou rozvíjet své kulinářské schopnosti u malé dětské kuchyňky.
 

👉 Proč se na prodejně zastavit osobně?

Potěšíte se milou obsluhou v podobě Aleny a Petry, které dokážou perfektně poradit a ještě vám vykouzlí úsměv na rtech. Pokud sháníte výbavu pro svého školáka, jako třeba školní batoh, v této prodejně najdete široký výběr včetně odborného poradenství.

V prodejně na Praze 6 máme připravený dětský koutek, kde se každé dítě může stát kuchtíkem.

V okolí najdete spoustu fancy kaváren, restaurací a dalších nákupních příležitostí.

Právě na této pražské prodejně probíhá: Individuální zkoušení školních batohů. Rezervujte si termín a přijďte společně se školákem vybrat školní batoh pro nadcházející školní sezónu.


 

👉 Jaké produkty na této prodejně nejvíc frčí?

 

 

👉 Aleny výběr z Agátina světa pro vás

Aleny bohaté životní zkušenosti se při poradenství směrem k vám nezapřou. Vychovala dvě dcery a dnes je již pyšnou babičkou několika vnoučátek, se kterými si velice ráda hraje. Také několik let pracovala ve školce, kde je hraní taktéž na pořadu dne. Můžete si tak být jisti, že vám dokáže perfektně poradit s výběrem, v hračkách má totiž přehled. A v čem má super přehled? Při výběru miminka Pomea vás vybaví od miminka, přes oblečky až po doplňkový sortiment, kterého na této prodejně máme dostatek. 
 

 

👉 Petry výběr z Agátina světa pro vás

Petra má tři syny, se kterými od malinka velice ráda hraje společenské hry všeho druhu. Pokud tedy sháníte deskovku nebo karetku, u které si užijete spoustu zábavy, tady se můžete poradit. K její velké zálibě také patří tvoření všeho druhu. Jestli jste s dětmi také vášnivými kreativci, pak si přijďte vybrat.
 

 
Využijte prodejnu pro své online nákupy s výhodou "vyzvednutí zdarma" – nejenže jde o úsporu času, ale na místě se můžete inspirovat pro příští koupi a nechat si odborně poradit.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.