Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kreativní sady pro děti od 6 let

Kreativní sady pro děti od 6 let

Tipy pro výběr her a hraček 12. 3. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Vyzkoušejte s námi tvoření s pískem, třpytkami, akvarelem či olejovým pastelem a vytvořte si společně s dětmi originální díla, které mohou sloužit jako krásný dárek pro vaše blízké.



Výtvarné sady s třpytkami a pískem

Zabavte děti kreativními sadami s třpytkami a pískem, ze kterých vzniknou originální díla. Těmi si děti mohou vyzdobit pokojíček nebo je darovat svým blízkým třeba k narozeninám. 

Pískování spočívá v nanášení barevného písku na lepící plochy, na které se písek snadno zachytí. Není potřeba žádné lepidlo! Výsledkem je krásný pískovaný obrázek, který doporučujeme zafixovat lakem na vlasy. Obdobou pískování jsou třpytky. Písek je nahrazen barevnými třpytkami, které pro jejich lesk milují hlavně holčičky.

Kreativní sady s pískem a třpytkami podporují tvořivost dětí, posilují jejich smysl pro detail, soustředění a trpělivost.  

Všechny sady obsahují návod, jak díky třpytkám či písku docílíte výsledného obrázku. A nebojte, nebudete to u vás vypadat jak na pískovišti. Všechny sady jsou chytře vymyšlené tak, aby všechen použitý materiál zůstal tam, kde má být.

Výtvarné sady s třpytkami a pískem


Kreativní sady s akverelovými barvami a olejovými pastely

Dávají vaše děti přednost kresbě akvarelovými barvami či olejovými pastely? I pro ně máme v nabídce nádherné kreativní sady, které je budou bavit.
 

Vyrob si sám – rodinný strom

A na závěr třešnička na dortu. Vyrobte si společně s dětmi nádherný rodinný strom s fotografiemi či namalovanými obrázky celé vaší rodiny.
 

 

👇Omrkněte další díly Agáta TV 👇

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.