Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Magické tvoření pro děti od 6 let

Magické tvoření pro děti od 6 let

Agáta TV 26. 4. 2023 3 minuty
Tereza Kotilová
Máte doma vášnivé kouzelníky nebo milovníky magie? Pak by je také mohli nadchnout naše magické kreativní sady pro děti od 6 let. Neboť i v nich se ukrývá jakési kouzlo. Oživte si tvoření s kouzelnými kreativními technikami.


Magické výtvarné pomůcky

I s fixami může být velká zábava. Namalujete obrázek a poté magickým fixem přejedete přes obrázek a barvy se změní jako mávnutím kouzelného proutku.

Mají vaši umělci raději pastelky? Obrázek nejprve nakreslíte, magickou pastelkou a pak vlhkým štětcem barvu rozetřete. Obrázek tak získá "umělecký" dojem. 

Pak tu máme jednu specialitku – 3 vodou plnitelné štětce. Každý má v rukojeti zásobník na vodu, ze kterého malou kapilárkou teče do štětin štětce malé množství vody. Voda stačí na naředění vodou ředitelných barev, zároveň nehrozí riziko zalití obrázku vodu, převrhnutí kelímku, či dalších "kelímkových" nehod. 


 

Magické kreativní sady

Oživte si tvoření s kouzelnými kreativními sadamy. Máme tu pro vás krásné vyškrabávací obrázky s dinosaury pro kluky a vyškrabávací obrázky se slečinkami pro holky . V sadě jsou 4 předlohy, vyškravávací pero a návod. Trochu trpělivosti, hodně zábavy a krásný výsledek je zaručený. Hodí se pro děti od 6 let. 

Magické vyškrabávání pro děti od 6 let

 

👇Omrkněte další díly Agáta TV 👇

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.