Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Dřevěné kostky nejsou nuda

Dřevěné kostky nejsou nuda

Agáta TV 5. 6. 2022 3 minuty
Tereza Kotilová
Objevte dřevěné 3D kostky, díky kterým si děti potrénují prostorovou představivost i jemnou motoriku.



Máte doma malého stavitele, který z kostek rád staví nejen komíny, ale hlavně velká fantazijní díla? Zkuste se porozhlédnout po takové stavebnici, která mu umožní rozvíjet svou představivost ještě více a zároveň potrénovat jemnou motoriku. Možností je spoustu, stačí si vybrat.

Vyzkoušeli už jste trojrozměrné kostky? Právě díky nim děti dokážou vytvořit velkou škálu 3D staveb. Většina těchto stavebnic obsahuje i tipy na různé stavby, kterými se můžete řídit. Nebo zapojte fantazii a budete se divit, co společně s dětmi s 3D kostkami vymyslíte.


U čeho zaručeně vaše děti stráví hodiny času jsou magnetické stavebnice. Poohlédněte se po jedné z našich nabízených a dopřejte si konečně horký šálek kávy v klídku a pohodě. Nebo se přidáte ke stavění také? Je to dost možné! U této zábavy se totiž nenudí žádná věková kategorie. Zabaví se všichni od nejmenších po rodiče. Za to ručíme. Co takhle vyzkoušet magnetickou stavebnici TEGU?
 


Tak se pojďte pustit do stavění!
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.