Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Základní výbava léta? Hračky do vody a na písek

Základní výbava léta? Hračky do vody a na písek

Tipy pro výběr her a hraček 21. 7. 2023 4 minuty
Tereza Kotilová
Čas strávený u vody ideálně na písečné pláži je tady! A kdo nemá patřičnou výbavu pro tyhle letní hrátky, doporučujeme ji co nejrychleji doplnit. V Agátině světě najdete vše potřebné pro stavění úchvatných písečných hradů a stejně tak spoustu hraček do vody, které najdou využití i v zimních měsících při koupání ve vaně. Tak pojďte vybírat chytrou zábavu na léto v neotřelém designu a ekologickém zpracování.

Základní výbava léta? Hračky do vody i na písek

Hračky do vody i na písek pro děti každého věku

Ať už se letos chystáte na dovolenou k moři, po krásách Čech či na opečovávanou chatičku, jistě vás nemine pořádná letní koupačka a stavění hradů z písku. Obojí k létu neodmyslitelně patří a je důležité se pro tyto letní radovánky pořádně vybavit.

Praktickou výbavou je nafukovací balón. Vyfouknutý je velice skladný, takže ho jde vzít s sebou úplně všude, pak párkrát fouknout a děti si mohou hrát. Dá se vzít do vody, ale kopat a házet se s ním dá i na trávníku. 

Existuje dítě, které by nebavilo přelévání vody z jedné nádoby do druhé a následně pozorovat protékání skrz dírky ve dně? Takové neznáme. Takže základem pro všechny vodní hrátky jsou určitě kyblíčky a nádoby na vodu všeho druhu, které najdou využití i na písku.

Pozóóór loď na obzoru! Pluje přímo k nám. Jde o přátelskou loď nebo piráty? ... V našem případě jde o maximálně přátelskou a navíc neoprenovou loď, kterou řídí kapitán Marius a otevírá dveře každému příteli, kterého na své plavbě potká. V případě použití ve vaně může tahle loď i originálně zakotvit u břehu pomocí přísavky.
 

Když už na svých cestách potkáte pískoviště či písečnou pláž, jistě se neubráníte dotazu "Máme lopatku?". Jasně že máme, protože lopatka do základní výbavy k vodě i na písek prostě patří. Od značky LENA u nás najdete několik kvalitních hraček na písek i v EKO provedení. 

Už jste viděli naše novinky od značky ScrunchSilikonové hračky na písek si zamilujete vy i vaše děti na první vyzkoušení.

Hračky na písek
 

Hračky do vody pro nejmenší

Sháníte hračky do vody pro nejmenší rošťáky? O zábavu ve vodě se dobře postaránáš kamarád nosorožec Marius ze 100% netoxického silikonu, kterého když potopíte pod vodu, bříško se mu celé naplní vodou, a po vyndání s ním po sobě můžete stříkat. Stejně tak si děti užijí velkou zábavu s panenkou, která má kolem sebe kruh s kachničkou.

Nebo dáváte při hraní přednost knížkám? Pak se vybavte kouzelnou knížkou do vody, ze které budete unešení i vy sami. Při koupání venku dost pravděpodobně žádné změny nezaznamenáte a prohlédnete si společně s dětmi krásný příběh o krokodýlovi Anatolovi. Avšak když vezmete večer knížku s sebou do vany a napustíte si vodu teplejší, než je 32 °C, příběh vám odhalí svá tajemství. To budete koukat!
 

Chcete opravdu neotřelou zábavu k vodě? Pak vyzkoušejte vodní karetní hru, se kterou si užijete spoustu zábavy jak u moře, u rybníka i třeba večer ve vaně.

Agátin TIP na závěr: Připravili jsme pro vás výhodné sady s letní výbavou pro holky i pro kluky.

Agátin výhodný balíček: Výbava k vodě i do písku pro holky
Agátin výhodný balíček: Výbava k vodě i do písku pro kluky

A je to! Potřebné hračky do vody i na písek už máte. Teď už stačí vyrazit a užívat si letních radovánek naplno.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.