Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vyrobte si originální náramky přátelství

Vyrobte si originální náramky přátelství

Tipy pro výběr her a hraček 5. 2. 2024 2 minuty
Tereza Kotilová
Pojďte s námi nakouknout pod víčko originálních sad šperků You & Me. Kdo by si neoblíbil nesmrtelné náramky přátelství, které jsou stále důvěrným symbolem mezi lidmi, co se mají rádi.
Šperky You & Me

Představujeme vám nové kreativní sady You & Me od oblíbené značky Djeco, díky nimž si mohou kamarádky vyrobit dva překrásné náramky přátelství. Stejně tak lze díky sadám vyrobit dárek z lásky či si jen tak navlékat náramky a vybouřit tak svou tvořivou fantazii na maximum.
 

Sady dvou náramků jsou určeny dětem od 8-10 let a z každé sady lze vyrobit dva nádherné a vskutku originální náramky v různých barvách. Celá sada je uložena v moc pěkné krabičce.

Šperky You & Me

Uvnitř sady najdete korálky, dva přívěsky, barevný obrázkový návod a organzový sáček, do kterého můžete náramek po vyrobení vložit a připsat k němu vzkaz obdarovanému. Každá sada je originál.


No není to neuvěřitelně originální a překrásný dárek z lásky či dárek potvrzující opravdové přátelství?

Šperky You & Me
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.