Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Školní batohy BOLL: Testováno na dětech

Školní batohy BOLL: Testováno na dětech

Tipy pro rodiče školáků 18. 5. 2023 1 minuta
Tereza Kotilová
Česká outdoorová značka BOLL byla založena v roce 1997. Za tu dobu si díky důrazu na kvalitu a pohodlí při nošení batohů získala jednu z předních příček v oblibě mezi rodiči. BOLL vyrábí přes 50 druhů batůžků pro děti, školních batohů, batohů do města i pro náročnou turistiku, spacáků a dalších doplňků pro malé a velké dobrodruhy. Značka BOLL klade důraz na ochranu dětské páteře a komfort při nošení školního batohu, a proto své batohy vyráběné z kvalitního a odolného materiálu náročně testuje.

Školní batohy BOLL: Testováno na dětech

Školní batohy BOLL: Testováno na dětech

Vybrat školní batoh není snadné, to víme, proto jsme pro vás sepsali článek, kde se vám snažíme předat, na co se při výběru školního batohu či aktovky zaměřit nejvíce. V každém případě by základem měla být spokojenost dítěte s komfortem při nošení. To se samozřejmě nedá zjistit jinak než testováním přímo na dětských zádech. Značka BOLL ve spolupráci s Testováno na dětech podrobila školní batohy celoročnímu náročnému testování školáky a školačkami, a to již dvakrát.

Podívejte se, jak originálně pojal testování jeden z účastníků:



Při prvním testování, které probíhalo předloni, dostalo šest dětí za úkol školní batohy BOLL pořádně otestovat v běžném každodenním provozu. Tedy ve škole, odpoledne v družině, na cestách a různých zájmových aktivitách, kam se po škole vydávají. Celoroční testování školních batohů bylo velmi úspěšné a obdrželo hodnocení neuvěřitelných 100 %. Značka BOLL je tak hrdým držitelem pečetě Testováno na dětech.

Školní batohy BOLL: Testováno na dětech
 
Další testování nových školních batohů BOLL, které mají větší objem, probíhalo loni, kdy šlo do testování 5 školních batohů. Dva školní batohy pro 1.-3. třídu SCHOOL MATE 20 a tři školní batohy pro 3.-5. třídu SMART 24. Výsledky opět dopadly skvěle, a česká značka BOLL si vyloužila hodnocení krásných 99 %. Podrobné výsledky testování čtěte zde.


 

Co říkají rodiče na batohy značky BOLL?

Maminka čerstvého prvňáčka Péti říká: "Batoh má hezký design, precizní zpracování a praktické detaily. Po téměř ročním každodenním používání je bez vad, má stále všechny spony a zipy neporušené a švy drží. Velmi snadno se udržuje čistý, což oceníme hlavně my, maminky. Testovali jsme i voděnepropustnost batohu a učivo nikdy nebylo mokré. Je vyroben z velmi kvalitních materiálů. Školní batoh BOLL doporučuji všem dětem."

Maminka sedmileté Anežky říká: "Batoh je ve velmi pěkné barevné kombinaci, plameňáci jsou letos hodně in. Dcera je spokojená z mnoha a mnoha různých přihrádek a komůrek, do kterých si dává učení a věci, které nutně potřebuje správná školačka mít vždy s sebou. Objem je zcela dostačující, do tašky se vejde vše potřebné. Já hlavně oceňuji velmi pevná a tvarovaná záda, která lze uzpůsobit výšce a potřebám dítěte.".

Školní batohy BOLL
 

Školní batohy BOLL pro 1.–3. třídu

Školní batohy SCHOOL MATE 20 – Artwork collection s obrázky zvířat z dílny české výtvarnice jsou určeny pro školáky v 1.-3. třídě. Batohy pro naše nejmenší školáky jsou kvalitní a technicky propracované. Jde o batohy, které rostou s dítětem díky plně výškově nastavitelnému zádovému systému SP-system. Ergonomická konstrukce batohů s bederním pásem podporuje zdravý vývoj dětské páteře.
 

 

Školní batohy BOLL pro 3.–5. třídu a 2. stupeň

Školní batohy SMART 24 jsou universální školní batohy pro 3.-5. třídu a 2. stupeň do výšky postavy cca 160 cm. Školní batohy SMART jsou „rostoucí“ díky plně nastavitelnému zádovému systému SP-system. Jedná se o kvalitní, odolné, technicky propracované školní batohy s ergonomickou konstrukcí zádového systému.
 

Chcete se dozvědět více o české značce BOLL? Pusťte si rozhovor se samotným zakladatelem Luďkem Pravdou.
 

 

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.