Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog NOVINKA v Agátině světě: Dětská kosmetika

NOVINKA v Agátině světě: Dětská kosmetika

Tipy pro výběr her a hraček 9. 2. 2024 4 minuty
Tereza Kotilová
Představujeme vám velkou novinku v Agátině světě, a tou je dětská kosmetika. Objevíte u nás oblíbené značky, které zajistí hebkou pokožku vašich nejmenších členů domácnosti, a možná narazíte na pár exkluzivitek, které až vyzkoušíte na vlastní kůži, tak si je natuty zamilujete. Jako my! Tak na co ještě čekáte? Pojďte nakouknout blíže.
NOVINKA v Agátině světě: Dětská kosmetika
 

Nobilis Tilia

Prvním nováčkem v našem sortimentu dětské kosmetiky je přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia z Českého Švýcarska, kterou dozajista znáte. Svými produkty vnáší krásu a harmonici do vašich životů již od roku 1994 a zaručuje výjimečnou péči o pleť i celkovou životní harmonii s blahodárnými účinky éterických olejů.

Za nás pro toto období určitě doporučujeme směs éterických olejů Imunita, která zvyšuje odolnost organizmu, má výrazné protivirové a antibakteriální působení. Posilující směs éterických olejů se vyznačuje silnými protivirovými a antibakteriálními účinky, stejně tak jako uvolňujícím působením na nervový systém. Jak éterickou směs použít? Nakapejte pár kapek do náplně s vodou dětského difuzéru a nechte provonět a zvlhčit místnost, ve které se zrovna vyskytujete.

Konejšivý služebník při prořezávání prvních zoubků, to je kojenecký olej na zoubky Jakoubek. Uleví dětem v období prořezávání zoubků a potěší tak vás rodiče. Pomozte rozmrzelým andílkům zvládnout prořezávání zoubků s úsměvem.
 

 

Jack N' Jill

Další oblíbenou značkou, kterou vám u nás chceme představit, je značku Jack N' Jill. Vytvořili ji manželé Justin a Rachel z Austrálie, kteří se po narození svého prvního dítěte zhrozili z nedostatku možností výběru v rámci ústní hygieny pro děti. A tak vytvořili absolutně nejbezpečnější a nejchutnější zubní pastu pro děti.

Nejen zubní pasta, ale i ostatní produkty značky Jack N' Jill jsou v nejvyšší kvalitě a pro děti 100% bezpečné.

Jack N' Jill je navíc společnost ohleduplná vůči přírodě. Balení produktů navrhují minimalisticky – karton je z recyklovatelného papíru a průsvitné okénko ze stoprocentního kukuřičného škrobu.

Jakým produktem vaše děti neskutečně nadchnete a uděláte z koupání veselou událost? Jednoznačně pěnou do koupele s bublifukem ve tvaru zajíčka! Něvěříte? Vyzkoušejte! I ve vaně může být obrovská zábava.

Dětská kosmetika Jack N' Jill  Jack N' Jill
 

Kokoso baby

Co říkáte na Kokoso baby? Je to oceňovaná přírodní kosmetika pro děti využívající síly prémiového za studena lisovaného kokosového oleje v BIO kvalitě. 

V Kokoso Baby se pro výrobu dětských produktů používají pouze netoxické ingredience bezpečné dle hodnocení databáze EWG Skindeep. Ingredience bez minerálních olejů, parafínu, phenoxyethanolu, ftalátů, silikonů, SLS, SLES, PEG, barviv, umělých parfemací nebo jiných škodlivých chemických látek.

Tip od nás za tuto značku? Máme! Trápí vaše miminko novorozenecké šupinky ve vláskách? Zkuste na ně použít Kokoso baby krém na šupiny ve vlasech, který je bezpečný už od narození a dozajista vám pomůže se šupinek bezbolestně zbavit.

A také nesmíme opomenout, do zimy se skvěle hodící, multifunkční balzám v tyčince bez parfemace. Pomůže vám pečovat nejen o vašeho nejmenšího člena rodiny, ale o všechny včetně vás. Tento úžasný, víceúčelový balzám, je vyroben ze 100% přírodních a organických ingrediencí. Zanechává na pokožce výživnou bariéru odolávající vnějším vlivům, zvlhčuje suchou pokožku celého těla a uklidňuje podráždění kůže způsobené nachlazením, slintáním či od prořezávání zoubků.
Multifunkční balzám v tyčince Kokoso baby

NAÏF

Možná o ni uslyšíte poprvé, možná ji znáte. Každopádně NAÏF je přírodní kosmetika bez nesmyslných ingrediencí jako jsou minerální oleje, parabeny, PEG a syntetická pěnidla, SLS / SLES, fenoxyethanol, chemické konzervanty, esenciální oleje či jiné potenciálně škodlivé či alergenní látky.

A kdože za touto značkou stojí? Představte si, že dva tatínkové, kteří značku vytvořili pro svá rozkošná miminka.

Vyzkoušejte přírodní zklidňující olej NAÏF pro děti a miminka. Je tak lehký a hydratační. Obsahuje kombinaci čistě přírodních mastných kyselin a jemných rostlinných olejů jako je olej ze semen bavlníku, kokosu a heřmánku. Okamžitě se vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film. Pleť je po něm pružná a sametově hebká. Použijte jej každý večer k úžasné a uvolňující baby masáži.

přírodní zklidňující olej NAÏF

Almara soap

Tahle ručně vyráběná mýdla si zamilujete vy i vaše děti! Příjemně voní, nádherně vypadají a navíc jsou z přírodních ingrediencí. To jsou fancy dětská mýdla Almara Soap.

Složení je naprosto čisté. Jde o 100% veganské produkty bez parabenů, bez sulfátů a přidaného glycerinu. O krásnou barvu mýdel se starají minerální barviva.

Díky vysokému podílu pečlivě namíchaných rostlinných olejů mýdla Almara Soap nevysušují a zaručují velmi jemné a hebké mytí, pokožku zanechají vláčkou a vyživenou. Mýdla jsou vhodná pro každodenní použití na normální pokožku od 3 let.

A víte, kde se Almara Soap vyrábějí? V Praze :) 

Dětská mýdla Almara Soap

Vybírejte v Agátině světě kvalitní a designově překrásné produkty pro kojence a batolata – od hracích podložek a hraček, přes stolováníkoupáníspinkání až po dětskou kosmetiku.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.