Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Láska na první pohled? Zvířátková značka Trixie

Láska na první pohled? Zvířátková značka Trixie

Tipy pro výběr her a hraček 5. 1. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Od novorozence až po teenagery mají děti obrovskou fantazii, kterou používají k objevování světa kolem sebe. A právě tu se značka Trixie rozhodla využít pro návrhy svých hraček, doplňků do pokojíčků či koupelen, potřeb pro stolování i do školky. Pojďte ji s námi poznat a zamilovat se na první pohled.

Láska na první pohled? Zvířátková značka Trixie

O značce    Trixie

Trixie je belgická značka, pro kterou je hlavním zdrojem inspirace nekonečná představivost našich dětí. I když Trixie hraje všemi barvami, myšlenky značky jsou hlavně “zelené”. Trixie totiž myslí na zdravou budoucnost našich dětí. Spoléhá pouze na nejvyšší kvalitu tkanin, aby zajistila odolnost všech materiálů při zátěžových zkouškách těch nejmenších. 

Při vývoji nového produktu tým Trixie kriticky analyzuje, zda produkt skutečně splní stanovené požadavky a funkce. Díky tomuto přístupu značka zaručuje udržitelné a kvalitní produkty, do kterých se zamilují děti i rodiče. 

Výbava pro miminka 

Máte doma malé miminko a poohlížíte se po výbavičce? Pokud vám chybí dětská hrazdička nebo třeba příjemná i designově krásná dětská osuška, pak se zkuste podívat právě na značku Trixie. Všechny tyto doplňky jsou v motivech zvířátek a můžete si je sladit do posledního detailu, nebo mít doma naopak pořádnou divočinu.
 
 Hrací podložka s hrazdou Mr. Polar Bear Hrací podložka s hrazdou Mr. Polar Bear Hrací podložka s hrazdou Mr. Polar Bear

Agátin TIP: Dětská hrazdička Trixie se dá navíc prakticky složit a zapnout zipem i s ostatním příslušenstvím. Je tak skladná a vhodná i s sebou na cesty.

Doplňky pro malé parádnice i fešáky 

Své si pod značkou Trixie najdou i malé děti, kterým se už začínají líbit různé doplňky k jejich každodenním outfitům. Věřte, že ze zvířátkových kabelek a peněženek budete paf i vy. Každá kabelka je totiž podobiznou jednoho zvířete – lev, slon, králík či jednorožec – které bude to pravé? 

Kabelky Trixie Kabelka Trixie - Králík Peněženky Trixie

Výbava pro velké dobrodruhy 

Jste rodina spíše s povahou dobrodružnou a cestování či výlety do přírody jsou u vás časté téma? Pak se nezapomeňte vybavit cestovními kufry Trixie a ve stejném designu si slaďte i toaletní taštičku i dětské pončo. A když bude pršet? Žádný problém, doladit do kompletu můžete i deštník Trixie. Před deštěm vás může chránit liška, lev, opice, slon, myška nebo třeba králík. Kdo bude váš ochránce? 
 
Dětský kufr na kolečkách Mrs. Elephant Dětské Pončo Mrs. Rabbit Deštník Mr. Fox 

Přesně takhle může vypadat váš vyladěný cestovní komplet ve stylu Mr. Lion:



Věříme, že si značku Trixie zamilujete stejně tak jako my a zvířátka z její kolekce vám budou dělat společnost doma i na cestách.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.