Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agátin svět se rozrůstá: Otevíráme novou prodejnu v Plzni!

Agátin svět se rozrůstá: Otevíráme novou prodejnu v Plzni!

Festivaly, akce, soutěže 28. 9. 2022 2 minuty
Tereza Kotilová
Agátin svět se rozrůstá o další kamennou prodejnu plnou chytré zábavy pro vaše děti! Najdete ji v Plzni a její dveře jsou vám již otevřeny. Přijďte nás navštívit.

Agátin svět se rozrůstá: Otevíráme novou prodejnu v Plzni!

Kde novou prodejnu najdete?

Agátin svět otevírá dveře své již 9. pobočky v pořadí. Nyní na západě Čech, a to v Plzni.  Konkrétně nás najdete v Solní ulici 278/4. Přijďte si vybrat ze široké nabídky kreativních her a hraček, které máme na prodejně vystavené nebo si prostě jen vyzvedněte svoji e-shopovou objednávku. Pokud přijdete s dětmi, je pro ně připraven Smartmax herní koutek, kuchyňka a stolek s malováním

Budeme se na váš těšit a rádi vám poradíme s výběrem.
 
Agátin svět - Vždy vám ochotně poradíme s výběrem her a hraček

 

Pestrý výběr pro děti každého věku

Na naší nové prodejně zakoupíte kreativní hry a hračky pro děti každého věku. Vše si můžete osahat, některé hračky i vyzkoušet v rámci našeho herního koutku Smartmax.

Najdete u nás naší novinku a žhavý hit letošních Vánoc – panenky Pomea. Přijďte je okouknout na živo a vybrat si ve vašich očích tu nejkrásnější. Značku Djeco u nás dále najdete v širokém zastoupení, a nejen tu, i mnoho dalších značek.



Nová prodejna Agátin svět Plzeň

Zastavte se a přesvědčte se na vlastní oči. Těšíme se na vás!
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.