Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agátin recyklovník: Ramínka

Agátin recyklovník: Ramínka

Stáhněte si zdarma 13. 3. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Přijde vám balíček z Agátina světa, a je vám líto krabici sešlapat a vyhodit do modrého kontejneru? My v Agátině světě taky fandíme užitečné recyklaci, a tak jsme si pro vás připravili Agátin recyklovník, v rámci kterého vám představíme tipy na další využití krabic od objednávky. Pojďte si společně s námi vyrobit originální ramínka na oblečky, který jen tak někdo nemá.
Agátin Recyklovník: Ramínka

Převléká vaše dítě rádo panenky a vy přemýšlíte, jak hezky všechny ty oblečky uložit? Doporučujeme pořídit dřevěný věšák na oblečky a rozšířit výbavu ramínek o ta recyklovaná.



Pojďte si s námi vyrobit originální ramínka, která jen tak někdo nemá, a to z papírové krabice od vaší objednávky z Agátina světa. Postup je jednoduchý. Vezměte si k ruce nůžky či nůž (s čím se vám bude pracovat lépe) a oblíbené barvičky, fixy, samolepky, barevné papíry, kterými můžete ramínku dodat jedinečnost. Omrkněte náš obrázek, sestavte si recy dílo dle návodu a pověste si přehledně všechny oblečky pro panenky.

Agátin Recyklovník: Ramínka

AGÁTIN TIP: Pro zavěšení těžších oblečků doporučujeme slepit dva kartony k sobě, ať je ramínko pevnější v základu.


Pochlubte se nám i ostatním, jak se vám Agátina ramínka povedla! Připevněte nám fotku přímo na zeď do naší Agátiny hravé poradny na Facebooku. Těšíme se na vaše výtvory.
 

👇♻️ Pojďte si s námi vyrobit další recy věci 👇♻️

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.