Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agáta vyráží na festival

Agáta vyráží na festival

Festivaly, akce, soutěže 29. 8. 2023 1 minuta
Tereza Kotilová
Léto je ve svém nejkrásnějším závěru, tak co ho završit pořádným festivalem? Agáta se rozhodla vyrazit letos na babypunkový festival Kefír do Hradce Králové. Kdo se k ní přidá a pojede si užít poslední letní teplé dny na pořádnej fesťák?

Agáta jede na festival

Babypunkový festival Kefír 

  • Kdy? 2. 9. 2023 
  • Kde? Hradec Králové 
  • V kolik? od 10:00 do 22:00 hod

Tenhle festival si za doprovodu kvalitní a místy i trošku uhozené hudby užijí jak děti, tak jejich trochu punku naklonění rodičové. A navíc v areálu festivalu najdete takový malý Agátin svět v podobě prodejně-zábavního stánku, ve kterém si tak můžete zakoupit něco z našeho sortimentu a stejně tak zabavit děti v Agátině kreativní dílničce. Tak na co čekáte, zabalte se a vyrazte za zábavou společně. 

Co s sebou? 

S sebou do pořádného batůžku si určitě zabalte dobrou náladu, vydatnou svačinku a k ní možná skládací nožík, dostatek tekutin, pro případ dešťových přeháněk doporučujeme neopomenout také pláštěnku. V Agátině světě najdete hodně stylové pončo pláštěnky, které se na punkový festival excelentně hodí.  

A co dál? 

Na festivalu Kefír bude dozajista spoustu organizované zábavy, avšak, občas je dobré udělat si svou pohodu, vytáhnout z batohu třeba bláznivě barevné frisbee a zaházet si. V Agátině světě navíc najdete měkké létající talíře, které při špatném zaměření nikomu neublíží. Dál si určitě užijete zábavu s flusačkou, švihadlem, skákací gumou nebo třeba létajícím kluzákem. Výběr je čistě na vás. 



Tak s kým se na babypunkovém festivalu Kefír potkáme?

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.