Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog 3 kroky ke spokojenému spánku vašeho děťátka

3 kroky ke spokojenému spánku vašeho děťátka

Tipy pro výběr her a hraček 11. 2. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
V Agátině světě najdete vše pro bezpečné prostředí a sladké sny vašeho děťátka. Stejně tak vše pro přípravu k příjemnému a ničím nerušenému spánku. Pojďte si vybrat.

3 kroky ke spokojenému spánku vašeho miminka1. Spokojené bříško

"Základním stavebním kamenem" pro klidnou noc je spokojené bříško. To mu zajistíte výtečnou večeří ve vaší režii. My vám můžeme pomoct s jídelní výbavou od prémiových značek, kdy si můžete být jisti použitím vysoce kvalitních materiálů bez BPA, PVC a ftalátů.


I stolování s těmi nejmenšími totiž může být velká událost. Stačí se vybavit designovými a přesto velice praktickými jídelními doplňky. Co takhle silikonový talířek s přísavkou, která zajistí, že nádobí zůstane po celou dobu stolování na svém místě?

AGÁTIN TIP: Objevte prémiovou designovou značku Mushie. která přichází s kvalitními jídelními sety pro nejmenší – talířkymiskyhrnečkypříbory.

3 kroky ke spokojenému spánku vašeho děťátka  3 kroky ke spokojenému spánku vašeho děťátka

2. Příjemná koupel s Almara soap

Vzhůru do koupele s dětskými mýdly Almara Soap. Tahle ručně vyráběná mýdla si zamilujete vy i vaše děti! Příjemně voní, nádherně vypadají a navíc jsou z přírodních ingrediencí.

Zažijte mýdlovou zábavu s medvídkem My Happy Bear. Jeho jemná krémová pěna hravě smyje ze zvídavých dětských rukou všechna dobrodružství uplynulého dne. Složení je naprosto čisté. Jde o 100% veganské produkty bez parabenů, bez sulfátů a přidaného glycerinu. O krásnou barvu mýdel se starají minerální barviva.


Díky vysokému podílu pečlivě namíchaných rostlinných olejů mýdla Almara Soap nevysušují a zaručují velmi jemné a hebké mytí, pokožku zanechají vláčkou a vyživenou. Mýdla jsou vhodná pro každodenní použití na normální pokožku od 3 let.

AGÁTIN TIP: Chcete víc? Omrkněte další kosmetické produkty nejen do koupele z Agátina světa.

Dětská mýdla Almara Soap

3. Ničím nerušená noc s pocitem bezpečí

Papání i koupel za námi. Nyní už stačí uložit děťátko ke klidnému a ničím nerušenému spánku, čemuž určitě pomohou kvalitní produkty pro spinkání. Pocit bezpečí můžete navodit roztomilým a heboučkým muchláčkem.

AGÁTIN TIP: Produkty od značky Sleepee jsou ručně šité s velkým důrazem na detail a prvotřídní kvalitu. Každý výrobek byl důkladně testován a použité materiály jsou certifikované pro děti od narození.
 3 kroky ke spokojenému spánku vašeho děťátka


Hledáte prvotní výbavu pro miminka a vše možné pro vaše nejmenší členy domácnosti? Pak jste na správném místě. Vybírejte kvalitní a designově překrásné produkty pro kojence a batolata – od hracích podložek a hraček, přes stolováníkoupáníspinkání až po dětskou kosmetiku.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.