Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Zásilka z Knihozemě v Agátině světě

Zásilka z Knihozemě v Agátině světě

Festivaly, akce, soutěže 14. 6. 2019 3 minuty
Kristýna Křížová
Knihozem přijíždí k vám! V 7 prodejnách Agátina světa na děti čeká Zásilka z Knihozemě: výběr 12 krásných knížek pro čtenáře od 2 do 12 let. Přijďte si s dětmi jednu z nich vybrat a vybavit se tak na prázdniny a/nebo školákům připravit ten nejlepší dárek za vysvědčení - krásnou knížku! Ke každé zakoupené knížce z Knihozemě je připravený speciální dárek zdarma - originální Agátin čtenářský minideníček / list.
Letošní Zásilka z Knihozemě je vskutku velmi vydařená. Podívejte se, s jakým nadšením ji děti společně s moderátorkou Michaelou Maurerovou rozbalovaly na našem Kreativním festivalu

    

Nyní na vás a hlavně vaše děti tyto krásné knížky čekají v našich prodejnách. Jako originální dárek jsme pro děti připravili Agátin čtenářský minideníček. V něm si děti mohou zapsat nebo nakreslit, o čem byla knížka, kterou si právě přečetli, kdo by jejich oblíbený hrdina v této knížce a jakou knížku by si rády přečetly příště.




Zásilka s dárkem - Agátiným čtenářským minideníčkem - bude v prodejnách k dispozici od 14. 6. do 29. 6. 2019. Pro aktuální informace sledujte facebookovou událost.

V letošní zásilce najdete i tyto nádherné knihy:



Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.