Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog NOVINKA: Kreativní sady Djeco

NOVINKA: Kreativní sady Djeco

Tipy pro výběr her a hraček 4. 3. 2022 2 minuty
Tereza Kotilová
Naše oblíbená značka Djeco si pro letošní rok nachystala několik povedených novinek. A máme velkou radost, že vám nyní můžeme představit jednu z nich. Jde o zábavné a kreativní sady inspirované velkými umělci. Pojďte se podívat blíže na jednotlivé kousky a ponořte se tak společně s dětmi do světa umění.
Pojďte s námi nakouknout do krabiček zábavných a kreativních her z dílny Djeco, inspirované světovými umělci. Poznejte kreativní sady „Inspired by“, které vás i vaše děti propojí s velkými umělci a vy si tak budete moct zkusit vytvořit jejich díla hned několika různými technikami.


 

Kreativní sada Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Giuseppe Arcimboldo byl malíř 16. století, který tvořil svá díla na habsburském dvoře jak ve Vídni, tak v Praze. Proslul tím, že své obrazy skládal z ovoce a zeleniny. Určitě si vybavíte obraz Rudolfa II. nesoucí název Rudolf II. jako Vertumnus. Pojďte si zkusit s dětmi vytvořit taky takový obraz plný ovoce a zeleniny s pomocí samolepek. Tvořit můžete podle přiloženého návodu nebo podle své fantazie.

Kreativní sada Inspired by Giuseppe Arcimboldo

Kreativní sada Inspired by Pablo Picasso

Vyzkoušejte se s dětmi přiblížit dílům Pabla Picassa, zakladatele kubismu. Vytvářejte zábavné a originální koláže pomocí mozaikových částí, lepidla a základních obrazů a buďte mistrem plátna. Stačí vám šikovné ruce a dobré naladění. Vždyť nikdy není pozdě ponořit se do světa umění.

Kreativní sada Inspired by Pablo Picasso

Kreativní sada Inspired by Paul Gauguin

Tato kreativní sada nabízí propojení s velkým postimpresionistickým mistrem Paulem Gauguinem. Krásné obrázky budou pod štětci vašich dětí ožívat tak, jak budou postupně nanášet barvy na ilustrované akvarelové základy.

Kreativní sada Inspired by Paul Gauguin
 
Všechny ostatní kreativní sady z řady Inspired by jsou velice zábavné a nabízí dětem celou řadu aktivit. Kromě výše zmíněné malby, samolepkování či nalepování lepidlem si v nich děti vyzkouší třeba také vyškrabávání či obtiskování.


Tak kterou z kreativních her od Djeco vyzkoušíte s vašimi dětmi vy?
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.