Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Nejlepší hračky? Dřevěné!

Nejlepší hračky? Dřevěné!

Tipy pro výběr her a hraček 28. 6. 2016 1 minuta
Kristýna Křížová
Přijďte si vyzkoušet výběr těch nejzajímavějších dřevěných hraček pro děti od 1 roku do 3 let od zajímavé německé značky Hape. Agátin svět České Budějovice pro vaše nejmenší připravil na 7. - 11. 3. otevřenou herničku dřevěných hraček pro kluky i holčičky.

Dřevěné hračky pro nejmenší Hape

Pro zdravé a rozvíjející hraní nejmenších dětí je důležité, aby hračka nabízela dostatek různorodého hraní. Dřevěné hračky od německého výrobce Hape, který letos slaví 30 let od svého založení, přesně takové jsou. Přijďte si je vyzkoušet!

 Dřevěná zatloukací hračkaDřevěná zatloukačka Hape

Mezi hrračkami, které na vaše děti v herničce čekají, je i výborná interaktivní zatloukačka s vytahovacím xylofonem. Díky svému zpracování navíc vede děti k poznávání barev. Není divu, že tato hračka získala v soutěži Toy of the year (Hračka roku) ocenění Creative child (Tvořivé dítě). Americký časopis pro rodiče Parenting Magazine ji také v r. 2011 ocenil jako Nejlepší hračku rolu (Best toy of the year).

Dřevěné aktivní hračky Dřevěné hračky pro nejmenší

Podobně interaktivní jako zatloukačka je i dřevěný box plný aktivit, který si užijí děti od cca. 10 měsíců. Holčičky od jednoho roku výše si velmi rády navlékají dřevěné díly ve tvaru kytiček a listů, které vhodně doplňují roztomilé filcové díly. Větší chlapečci zase oceňují montážní brašnu plnou dřevěných dílů. Ty mohou upevňovat jak přímo na dřevěný box, tak samozřejmě všelijak spojovat mezi sebou.

dřevěný montážní box Dřevěná navlékačka Hape

Otevřená herna dřevěných  hraček

Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.