Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Kreativní tvoření: Scrapbooking

Kreativní tvoření: Scrapbooking

Tvoření a vyrábění 10. 9. 2021 3 minuty
Tereza Kotilová
Slyšeli jste už o scrapbookingu? Ano? A natolik vás tento způsob kreativního tvoření zaujal, že nyní sháníte inspiraci a užitečné pomůcky? Nebo tento výraz slyšíte prvně a potřebujete rozšířit obzory? Tak či tak, pojďte se s námi podívat, jaké potřeby pro scrapbooking Agátin svět nabízí, a více si přiblížit, oč jde a jak postupovat.

Kreativní tvoření: Scrapbooking

Co je scrapbooking a pro koho je určen?

Scrapbooking je způsob kreativní tvorby, kdy si pomocí ústřižků, samolepek, razítek, fotografií, washi pásek a dalších pomůcek, tvoříte deníky, alba, přáníčka či jakékoliv koláže a originální dárky. Jde o složeninu slova scrap = ústřižek a book = kniha. Volně by se tento název dal přeložit jako kniha ústřižků.

Do tvorby se můžou pustit fakticky všichni, kteří jsou pro takovéto kreativní tvoření nadšení – malí i velcí, kluci i holky. A ideální je tvořit ve dvou. To teprve vznikají nápadité výtvory. Co takhle překvapit svého malého či velkého kreativce a vytvořit společné album plné zážitků třeba z letošních prázdnin?
 
Co je scrapbooking a pro koho je určen?
 

Potřeby pro scrapbooking

Jdete do toho? Pak vás jistě zajímá, co vše by se vám mohlo hodit.

V první řadě si promyslete, co budete tvořit. Jestli vás nalákala myšlenka krásného alba z letních dovolených, tak si připravte fotky, vstupenky, mapky výletů, či další střípky z dovolené, které vám příjemné zážitky připomínají.

Dále si pořiďte desky, blok, diář, dopisní papíry či nějaké pěkné album, do kterého budete vše zanášet. A v neposlední řadě se vybavte psacími potřebami, třpytivými popisovači, fixami, pastelkami, nůžkami, lepidlem, samolepkami, razítky, provázky, stužkami, washi páskami, barevnými papíry a dalšími pomůckami, se kterými se vám dobře tvoří. Kreativitě se v tomto případě meze nekladou.

Pak už se jen nechte unášet fantazií a dílo bude brzy hotovo. Věřte, že tato činnost vás bude neskutečně bavit a z výsledku budete nadšeni vy i vaši blízcí.
 

Co vám nabízí Agátin svět

U nás si toho pro scrapbooking můžete pořídit opravdu hodně. Určitě nepřehlédněte širokou nabídku razítek a samolepek pro scrapbooking s různou tematikou. Razítka i samolepky využijete pro oživení diářů či třeba rodinných fotoalb. Umělecké nůžky s různými vzory vám pomůžou vystřihnout všemožné tvary a dekorace. Barevné polštářky k razítkům vám umožní oblíbené razítko natisknout v několika veselých barvách.


K dosažení dokonalého výsledku vaší kreativní tvorby budete potřebovat také všelijaké popisovače, fixy, pastelky, vodovky či výtvarné pomůcky, které máte rádi. Naše nabídka výtvarných potřeb je vskutku široká a své si zde najde opravdu každý kreativec.

Co takhle vaše album ozvláštnit něčím extra třpytivým? Jsme vybaveni! Třpytivá kreativní lepidla všech možných barev, parádní gelová pera s třpytivým efektem či úžasné třpytivé fixy? Co si vyberete?
 

Věříme, že jsme vás navnadili a poskytly vám přehled toho, co vše si můžete pro kreativní scrapbooking pořídit přímo u nás. Ať se vám hezky tvoří!
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.