Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Létající drak Djeco vám zpříjemní podzimní procházky

Létající drak Djeco vám zpříjemní podzimní procházky

S dětmi do přírody 5. 10. 2023 2 minuty
Tereza Kotilová
Podzimní vítr už je den ode dne více cítit ve vzduchu, a tak může odstartovat velká drakiáda. Už máte vybraného svého létajícího draka? Chystáte se letos draka vyrábět společně s dětmi, nebo vsadíte na osvědčené draky Djeco, které se zaručeně vznesou do nebe při prvním rozběhu?

Létající drak Djeco vám zpříjemní podzimní procházky

Pestrobarevní létající draci pro každého

Jak si vyrobit draka vám tady dnes radit nebudeme, to třeba někdy příště. My vám přinášíme tipy na osvědčené pestrobarevné létající draky značky Djeco, kteří vám zpříjemní nejednu podzimní procházku s rodinou. Stačí si vybrat toho svého.

Vsázíte na klasiku? Pak sáhněte po drakovi běžného tvaru kosočtverce s dlouhým ocasem. Tím nikdy nic nezkazíte. Máme krásné barevné motivy, které se budou líbit celé vaší rodině.
 

Máte radši netradiční létající draky, kteří zaujmou na kilometry daleko? Pak i vás naše nabídka uspokojí. Momentálně u nás najdete například maxi létajícího draka ve tvaru letadla nebo maxi barevného ptáka s velkými křídly. Buďte si jistí, že tihle draci se stanou oblíbenci vašich dětí a budou ho chtít pouštět každý den, co to podzimní vítr dovolí.
 

Létající draci Djeco

A pokud venku vytrvale prší nebo není po větru ani stopa, můžete si o podzimu společně číst a vyprávět, k čemuž vám skvěle poslouží velká obrázková knížka Podzim.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.