Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Agátin svět & Restorio: Druhý život knížkám

Agátin svět & Restorio: Druhý život knížkám

Čteme s Agátou 8. 4. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Máte doma přečtené knížky, na které se jen práší a druhou příležitost u vás již nedostanou? Doneste je k nám – pošleme je dál! Již jste nám přinesli 3510 knížek, které jsme poslali vstříc druhému životu. Ptáte se, jak na to? Pojďte si to právě teď přečíst.

Agátin svět & Restorio: Druhý život knížkám
 
Restorio.cz? O kom je řeč?

Restorio.cz prodává použité knihy. Online, snadno a rychle. Vy jim tak můžete buď prodat ty své přečtené a dostat za ně adekvátní výkupné, nebo u nich ulovit staronové knížky v dobrém stavu za zlomek ceny.

Dát knihy znovu do oběhu je ekologické, chráníme tím naši přírodu. A s tím my v Agátině světě souzníme. Pokud to cítíte stejně, jako my, neváhejte se zapojit hned teď. Jděte se schválně podívat do vaší knihovny, zda tam neobjevíte knížky, na které se už delší dobu práší a prášit se bude i nadále. Není nic jednoduššího, než je poslat dál.

Agátin svět & Restorio: Druhý život knížkám

Jelikož jsme všichni v Agátině světě milovníci knížek, a to nejen těch dětských, naše spolupráce s Restorio nás velice těší. Díky ní můžeme pomoci dávat druhý život již přečteným a odloženým knížkám. Jak? My pomůžeme se sběrem přesně takových knížek ve skvělém stavu a Restorio je pošle dál tím správným směrem do rukou někoho, kdo je ještě ocení.

Jak na to?

  1. Připravte si knížky, které chcete poslat dál.
  2. Zadejte je do objednávky na Restorio.cz
  3. Knížky přineste na jakoukoliv prodejnu Agátina světa. Nemusíte je balit, jen k nim přidejte lístek s číslem objednávky, vaším e-mailem a telefonním číslem.
  4. A je to. Čekejte na výdělek, který vám přijde na váš zadaný účet ihned po obdržení knížek do Restorio.cz – nečekáte na prodej.
Agátin svět & Restorio: Jak na to?

Plánujete oživit vaši knihovnu novými tituly? Podívejte se, jaké knížky v Agátině světě seženete.

Zajímají vás recenze na vybrané knižní tituly? Sledujte naši rubriku na blogu Čteme s Agátou a nakoukněte s námi pod obálku nejedné knížky z naší nabídky.
 

👇 Přečtěte si recenze na naše oblíbené knížky 👇

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.