Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Vytvořte stylovou pozvánku na indiánskou párty!

Vytvořte stylovou pozvánku na indiánskou párty!

Stáhněte si zdarma 18. 6. 2018 2 minuty
Kateřina Hrubešová
Prázdniny jsou v půlce a s dětmi už to není k vydržení. Vymýšlíte neustále nějaké aktivity, aby prožily krásné prázdniny. Zkuste uspořádat letní oslavu ve stylu Divokého západu. Indiány milují všechny generace, i naši prarodiče si hráli na indiány. Jen si vzpomeňte na Alberta z filmu S tebou mě baví svět, kde si hrál na indiánskou babičku a všechny děti byly nadšené.

Jak vyrobit stylovou pozvánku?

Neobvyklou pozvánku vytvoříte pomocí razítek Aladine. V jejich nabídce najdete krásná razítka s indiánskými motivy. Do tvoření můžete zapojit i mladšího sourozence.

 

Co budeme potřebovat:

Sadu razítek StampoScrap – indiánské motivy
Barevné papíry
Lepidlo
Nůžky
Kružítko nebo kruhová raznice
3D čtverečky
Provázek
Korálky

 

Postup:

1. Nejdříve připravíme základ pozvánky. Vystřihněte z papíru obdélník o rozměru 30,5 x 19 cm. 

2. Dále budeme potřebovat 6 různobarevných trojúhelníků. Kombinace barev záleží jen na vás. Z barevných papírů vystřihněte obdélníky o rozměru 9,4 x 18 cm.

3. Základ pozvánky složíme jako na obrázku

4. Barevné trojúhelníky nalepíme na základ pozvánky. Čtyři trojúhelníky nalepíme na vnitřní stranu a zbývající dva na vnější.

5. Nyní musíme připravit text pozvánky. Text můžete vytisknout nebo napsat na bílý papír o rozměru 7 x 16,5 cm, který potom přilepíte na jiný barevný papír. Ten vystřihněte o 5 mm větší, aby nám vznikl hezký rámeček. 

6. Ještě nám chybí kapsička na pozvánku o rozměru 7,5 x 9,5 cm. Pokud máte doma kruhovou raznici, můžete vyrazit uprostřed půlkruh. Lze použít i kružítko, obkreslit půlkruh a vystřihnout. Poté kapsičku přilepte do střední části základu  pozvánky.

7. A teď nás čeká kreativnější část výroby. Vezměte razítka a vyzdobte celou pozvánku dle vaší fantazie.

8. Pomocí kruhové raznice nebo kružítka vytvoříme kolečka. Dvě o průměru 7 cm a dvě menší o průměru 6 cm. Na menší kolečka natiskněte jakýkoliv motiv a podlepte 3D lepícími čtverečky. Přilepte na větší kolečko. 

9. Na základ pozvánky nalepte jedno vytvořené kolečko. 

10. Vezměte si k ruce provázky a korálky. Na každý konec navlečte korálek a na koncích provázku udělejte uzlík.

11. Připravené provázky přilepíme na levou část pozvánky. Vezměte druhé kolečko, které jste připravili v kroku 8, a nalepte ho na provázky do středu celého levého křídla. 

12. A pozvánka je hotová. Zavažte provázky a teď už stačí jen rozeslat pozvánku kamarádům!

Zdroj: Aladine.cz, Gábina Pešlová

Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.