Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Tvoříme s našimi ambasadorkami!

Tvoříme s našimi ambasadorkami!

Tvoření a vyrábění 15. 7. 2020 1 minuta
Kateřina Hrubešová
Letní měsíce a s nimi spoustu volna - to si přímo říká o nějaké to tvoření. Nechte děti tvořit svobodně a nebojte se špinavých rukou! Naše ambasadorky, sympatické maminky blogerky, vám přináší dávku inspirace na tvoření s dětmi, která vás jednoznačně zaujme. V Agátině světě najdete vše potřebné k tvoření. Pokud chcete práci usnadnit sobě i dětem, zkuste naše kreativní sady, které vás navedou krok za krokem.
Jako první si vytvoříme originální tričko, které vás zaručeně pobaví vaše dítě a vám dopřeje příjemné podrbání zad. Spokojenost zaručena na obou stranách. Připravila pro nás slovenská amabadorka Terezka z blogu @kreativnarodina.
 

Masážní tričko

Na výrobu masážního trička budete potřebovat: Pokud máte vše, jdeme na to! Nakreslete na tričko klikatou cestu. Fantazii se meze nekladou. Můžete nakreslit i koleje, stromy, domečky. Po zaschnutí dejte vašemu dítěti autíčko a jde se masírovat! Užijete si zábavu vy i děti.

 

Malování na obličej

Plánujete narozeninovou nebo zahradní oslavu? Nejlepší zábavou pro děti je malování na obličej. Nechte se inspirovat naší ambasadorkou Terezkou a Natálkou z instagramu @natalia_bucakova.


TIP: Pokud se vaše dítě nechce nechat malovat na obličej, zkuste např. ruce! A roztomilé rybičky nebo dinosaurové jsou na světě!
 
 
 

Vyrobte si doma vlastní přírodní štětec!

Na výrobu tohoto uměleckého díla musíte navštívit les nebo louku. Společně s dětmi nasbírejte různé rostlinky a klacíky a vyrobte si vlastní přírodní štětec! Jak bude obrázek vypadat sice nevíme, ale určitě to bude zábava!



Vše potřebné pro výrobu originálního štětce najdete v Agátině světě! Tvoření s dětmi je velmi důležité pro jejich rozvoj. Tvořte ze všeho, co kolem sebe najdete a učí to dětí. Nebojte se své fantazie, špinových rukou a užívejte si společný čas!

Internetový obchod
Sdílet
Kateřina Hrubešová Kateřina se stará o Facebookovou stránku Agátina světa, je také autorkou mnoha článků na Agátině blogu. Zkoumá vlastnosti našich hraček do nejmenšího detailu. O své poznatky se dělí v pravidelných článcích, které jsou součástí našich newsletterů.