Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Tvoříme masky na karneval

Tvoříme masky na karneval

Tvoření a vyrábění 1. 2. 2024 2 minuty
Tereza Kotilová
Čeká vaše děti v brzké době karneval a přemýšlíte společně, za co se převléct? Buďte letos originální a vyrobte si karnevalovou masku společně se svými dětmi. Kromě tradičních pirátů pro kluky či princezen pro holčičky máme v nabídce i karnevalové originality, ze kterých budete vy i vaše děti paf.

Tvoříme masky na karneval

Karneval, to je událost spojována s taneční zábavou, ke které patří především přehlídka masek. Maškarní karnevaly se staly velice oblíbené také ve školkách. Maminky tak mají velmi důležitý úkol – postarat se o kostým. Koupit nebo půjčit můžete opravdu dokonalý kostým, ale to neznamená automaticky větší radost. Mnohem více každé dětské srdce potěší vlastnoručně vyrobená maska. Je to zábavnější, kreativnější, a navíc i levnější než si ho zajít koupit do obchodu.

Přehlídka karnevalových masek může začít

Možností je opravdu hodně, ale pokud vám chybí originální nápad, tak pro vás máme tip na sešit plný originálních masek Velký karneval, který vás buď naplno uspokojí, nebo si vyberete masku a k ní dotvoříte zbytek obleku dle vaší fantazie.

Máte rádi zvířátka? Pak se můžete během pár stehů přetvořit třeba v moudrou sovu či mazaného králíčka. S tím vám pomůže naše kreativní sada Karnevalové masky k ušití, se kterou společně s dětmi a přiložených filcových dílů, nití a jehly vlastnoručně ušijete roztomilé karnevalové masky na obličej v podobě zvířátek.

Vlastnoručně vyrobené karnevalové masky

Pokud doma máte věrného piráta či oslnivou princeznu, bude vaše volba jasná, a i v tom u nás najdete to své. Tentokrát jde o karnevalové masky k vymalování, které máme ve verzi pro holky i pro kluky. Najdete v nich princeznu i piráta, ale mnoho dalších masek pro případ, že byste se nakonec rozhodli v obměnu.

 

Barvy na obličej

Máte své jasné a velice bujné představy, které vám žádná přednavržená maska neposkytne? Zkuste barvy na obličej, se kterými můžete být maximálně kreativní. Najdete u nás obličejové barvy na paletě značky Djeco v několika variantách, které jsou připravené k okamžitému malování. Stačí navlhčit houbičku nebo štětec a začít malovat. Všechny jdou snadno nanést a stejně tak i lehce odstranit vodou a mýdlem či pleťovým olejíčkem.


Vybrali jste si převlek princezny? Co takhle vytvořit si společně s námi i originální třpytivé korunky, které nebudou mít na maškarním bále konkurenci? Pokud se váš malý dobrodruh rozhodl jít za piráta, pak vám přijde vhod naše inspirativní video, kde se dozvíte, jak vytvořit pořádný pirátský meč

K výrobě budete potřebovat kreativní sady Vyrob si sám od značky Djeco.
 

Tak na nic nečekejte a pusťte se do výroby. Děti si tak užijí spoustu zábavy nejen na samotném karnevalu, ale už při společné přípravě masky.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.