Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Topgal 2024: Nová kolekce školních batohů pro 1. stupeň ZŠ

Topgal 2024: Nová kolekce školních batohů pro 1. stupeň ZŠ

Tipy pro rodiče školáků 5. 4. 2024 4 minuty
Tereza Kotilová
Je to tady! Představujeme vám novou kolekci školních batohů Topgal 2024. Radost udělá nejen budoucím prvňáčkům, ale i ostřílenějším školákům na prvním stupni ZŠ. Designy jsou jako každý rok vskutku překrásné. V letošní kolekci najdete poutavé motivy, mezi kterými si každý najde to své. Myslíme si, že s novou kolekcí Topgal půjdou snadno dělat kompromisy, co se zdravého nošení a zároveň líbivého designu týče.

Topgal 2024: Nová kolekce školních batohů pro 1. stupeň ZŠ

Topgal již 30 let kryje záda vašim dětem

Na cestu se vydali před 30 lety. V době, kdy mnozí z vás byli ještě dětmi a možná tenkrát nosili na zádech některý z prvních školních batohů Topgal. Dnes je česká firma Topgal jedničkou na trhu a posouvají svět školních aktovek dál s využitím třicetiletých zkušeností.
 

Nadčasové a trendy batohy pro holky i kluky

Představujeme vám nové školní batohy pro 1. stupeň ZŠ od oblíbené značky Topgal. Kolekce Topgal 2024 nabízí nadčasové a trendy modely pro holky i kluky, které budou na zádech vašich školáků nepřehlédnutelné. Každý kousek je navíc něčím originální. Avšak, design není vše. Značka Topgal myslí v první řadě na zdravé nošení. Na konstrukce batohů Topgal jsou kladeny velmi vysoké nároky a prochází přísným testováním. Důležité totiž je, aby se dítě cítilo pohodlně a jeho záda se zdravě vyvíjela.

Můžete si být jistí, že všechny školní batohy Topgal mají ergonomicky tvarovaná záda a dostatečné polstrování nastavitelných ramenních popruhů. Není opomenuta ani bezpečnost, a reflexní prvky jsou tak samozřejmostí.
 
"Designéři značky Topgal moc dobře vědí, že dětské motivy se rychle okoukají a za pár měsíců se už dětem líbit nemusí. Proto důkladně sledují trh a vybírají motivy a barvy, které budou pro nadcházející sezónu dostatečně trendy. Jejich kolekce je tak oblíbená a úspěšná i z toho důvodu, že při výběru nových motivů mimo jiné vyhodnocují úspěšnost loňské kolekce.“ doplňuje Kristýna Křížová, máma tří dětí a majitelka Agátina světa

Školní batohy Topgal 2023
 

Batohy Topgal 2024 pro prvňáčky

Vybíráte batoh pro budoucího školáka a máte jasno, že to bude značka Topgal? Pak zkuste blíže prohlédnout jednokomorové i dvoukomorové modely AIRA, BEBE, DIDI, KIRA, ELLY, COCO, BAZI či ENDY. Pro malá záda budou ideální volbou.

Jednokomorová aktovka AIRA je ultralehkou verzí klasické aktovky. Speciální zádový systém je anatomicky přizpůsoben dětským zádům od 110 cm. Snadná manipulace při otevírání a zavírání aktovky díky speciálně vyvinutému plastovému zámku s magnetem. Aktovka má pevné nepromokavé dno s nožičkami. Jednokomorové jsou pak i modely BEBE, DIDI a KIRA.

Malým drobným prvňáčkům budou také perfektně sedět odlehčené dvoukomorové modely BAZI a ENDY, které neváží ani 1 kilogram! Avšak svým objemem můžou sloužit až do 3. třídy.

Naopak model COCO patří k nejuniverzálnějšímu střihu s třemi komorami, který dítě využije od první třídy klidně až po pátou.


 

Batohy Topgal 2024 pro 2.-5. třídu ZŠ

Jestli se přes prázdniny stane z neostříleného prvňáčka rozkoukaný druhák či vašeho školáka čeká posun do vyšší třídy, pak už můžete sáhnout i po maličko větších a prostornějších modelech stále o pěkné váze. Jedná se o dvoukomorové školní batohy CODA, KIMI, LYNN či MIRA. Tyto objemnější batohy vystačí školákovi klidně až po začátek druhého stupně.
 
A jak je možné, že takový batoh poroste s vaším dítětem, když je možné ho nosit až po start druhého stupně? Zádový systém školních batohů Topgal je opatřen polstrovanými, ergonomicky tvarovanými a stahovatelnými popruhy, které jsou pro pohodlné nošení batohu nezbytné. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás.


Omrkněte taky naše výhodné sety školních batohů a aktovek ve stejném designu.
 

 

7 důvodů, proč vybrat právě školní batohy Topgal?

Stále váháte? Tady je závěrečné shrnutí – 7 důvodů, proč zvolit právě batoh české značky Topgal.
  1. Ergonomicky tvarovaná záda s bytelným polstrovaným systémem – chrání záda školáka před tlakem uložených školních potřeb.
  2. Hmotnost školního batohu – díky použitým odlehčeným materiálům batohy váží kolem 1 kg.
  3. Nastavitelné ramenní popruhy – batoh správně rozkládá zátěž na celá záda.
  4. Český výrobce s tradicí – batohy nesou označení „Česká kvalita“.
  5. Moderní batohy v kvalitním provedením – poutavé designy na těch nejkvalitnějších materiálech.
  6. Praktické vnitřní uspořádání kapes – dostatek zorganizovaného prostoru pro všechny školní pomůcky i pro svačinu a malé drobnosti.
  7. Bezpečnostní prvky – reflexní prvky pro ochranu za šera najdete na všech čtyřech stranách batohu.
Topgal 2024
 
Máte doma školáka 2. stupně ZŠ či ještě většího studenta? I vy si u nás vyberete ideální školní batoh Topgal.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.