Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Svačíme doma i na cestách s b.box

Svačíme doma i na cestách s b.box

S dětmi do přírody 3. 1. 2024 3 minuty
Tereza Kotilová
Dvě maminky na cestách, spousta dětí a chuť vymyslet a realizovat něco nového – tak vznikla australská značka b.box! Pojďte se podívat blíže, jaké produkty této značky můžete zakoupit v Agátině světě.

Vyladěný svačinový set s b.box
 
Značku b.box si zamilujete vy i vaše děti 

Veselé barvy, lehké odolné materiály a nápadité provedení, se kterým přichází značka b.box, budete milovat vy i vaše děti. “Já sám” už nebude výraz, který bude ve výsledku znamenat úklid celé kuchyně. Produkty značky b.box podporují samostatnost dětí a umožní i malým ještě nemotorným ručičkám dopravit vidličkou sousto až do pusinky a napít se bez sebemenšího pobryndání. Stejně tak jsou ale produkty b.box vhodné i pro větší děti i školáky.
 
👉 Většina produktů značky b.box je patentově chráněna. 

NOVINKA: Svačíme s b.box doma i na cestách  NOVINKA: Svačíme s b.box doma i na cestách

Svačinové boxy b.box 

Je tu snad někdo, kdo by neznal praktické a členité svačinové b.boxy? Pojďte se jim podívat blíže pod víčko, protože stojí za to.

Svačinové boxy b.box 

Jednotlivá oddělení jsou prakticky členěná dle velikosti boxu – b.box nabízí malý, střední a velký box. Každý box má v určité části dvojité víčko, kdy spodní vložka je silikonová a umožňuje v jedné části díky pružnosti a vyboulenosti uložit celé jablko a v druhé části díky maximálnímu těsnění posvačit třeba jogurt, který jen tak z krabičky nevyteče. Ve středním a velkém boxu je jedna přepážka posuvná dle potřeby. Ve velkém boxu pak navíc najdete vyjímatelnou chladící vložku, která skvěle poslouží právě v letních měsících třeba k tomu, aby váš salát zůstal příjemně vychlazen.  

Která velikost bude pro vás ta nej? 

Lahve a termolahve b.box 

Ať už sháníte první lahvičky pro ty nejmenší, nebo odolné lahve pro děti na kroužky, pak si u b.box snadno vyberete.  

Dáváte přednost vždy teplému čaji či příjemně vychlazené vodě? Vyberte si termolahev s brčkem o objemu 500 ml, která udrží nápoje teplé až 8 hodin a studené až 15 hodin. Chcete menší velikost? Pak sáhněte po termolahvi s brčkem o objemu 350 ml, která udrží nápoje teplé až 6 hodin a studené až 8 hodin.

Termoska s brčkem b.box 500 ml   Termoska s brčkem b.box 350 ml 

Obměňujete rádi pravidelně brčka či pítka u lahví či termolahví? Tak přesně to vám značka b.box umožní. 

AGÁTIN TIP: Pořiďte si praktické a skladné cestovní silikonové brčko včetně čistícího kartáčku.

Svačina i oběd...Doma i na cestách...s b.box je vše možné 

Svačina nebo oběd? Značka b.box si poradí se vším. Na uložení oběda dobře poslouží právě prakticé termosky s hravým designem. 

Některé produkty b.box využijete nejen na cestách, ale i doma. Mistička s brčkem b.box totiž umožňuje jak přenos křupínků či ovoce bez vysypání, tak vypít si třeba teplou polévku brčkem. Jééé, jak se tahle mistička hodí v chladných měsících a při nachlazení, kdy se silný vývar stává doplňkovým pitivem každého dne. 


Tak co? Dostala vás značka b.box stejně tak jako nás a získá si čestné místo i u vás doma? Podělte se s námi v Agátině hravé poradně, jak využíváte značku b.box vy.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.