Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Studentské batohy coocazoo 2023: Pestrobarevné, stylové, prostě cool!

Studentské batohy coocazoo 2023: Pestrobarevné, stylové, prostě cool!

Tipy pro rodiče školáků 27. 7. 2023 6 minut
Tereza Kotilová
Studentské školní batohy coocazoo od německého výrobce Hama patří mezi špičku na trhu. Jsou oblíbené především pro svůj nápaditý a originální design mezi teenagery. Za zmínku stojí také použití funkčních materiálů a precizní zpracování. Batohy coocazoo jsou stylové, cool, nabízí spoustu prostoru a pohodlí, zejména pro záda větších školáků a studentů. S pestrobarevným batohem coocazoo bude každý student jednoznačně nepřehlédnutelný!
Studentské batohy coocazoo 2022: Pestrobarevné, stylové, prostě cool!
 

Značka coocazoo

Firma Hama, výrobce studentských batohů coocazoo, věnuje velkou pozornost prvotřídnímu zpracování – spolupracuje velmi úzce s fyzioterapeuty a dalšími odborníky z řad vývojářů a výrobců. A právě proto jsou školní batohy coocazoo oceněné známkou kvality AGR, která dokládá, že batohy jsou ergonomické a šetrné k zádům vašeho dítěte. Všechny studentské batohy jsou navíc vyráběné z vysoce kvalitních materiálů a samozřejmostí jsou důležité bezpečnostní prvky.

Studentské batohy coocazoo
 

Ergonomické studentské batohy coocazoo 2023

Německé školní batohy coocazoo vynikají hned v několika rovinách – jsou velmi pohodlné na nošení, snadno je nastavíte pomocí několika popruhů, úložný prostor je dostatečný a dobře členěný. V teplejších měsících oceníte prodyšná polstrovaná záda zajišťující perfektní cirkulaci vzduchu. V době dešťů pro změnu přijde vhod povrchové ošetření impregnací školních batohů včetně zipů, které výrazně zvyšuje nepromokavost materiálu. I díky této vlastnosti batoh dobře poslouží nejen do školy, ale i na výlety. Teenageři, kteří milují poslech hudby, uvítají otvor pro sluchátka.

Nejváhejte už ani minutu a omrkněte jedinečnou kolekci školních batohů pro rok 2023.

Nepřehlédnutelný osobitý design

Studentské batohy značky coocazoo mají svůj osobitý design, čímž se stávají nepřehlédnutelnými. Vyberou si všichni, kteří mají rádi pestrost barev, ale i ti, kteří dávají přednost batohům bez vzorů. Výhodou je, že lze batoh sladit s praktickým studentským penálem či peněženkou a mít tak ve stejném motivu celý komplet.

Studentský batoh coocazoo

Jedinečné ergonomie: Batohy coocazoo rostou s teenagerem

Velkou výhodou studentských batohů coocazoo je důmyslný zádový Easy Grow System. Díky němu lze batoh přizpůsobit na výšku studenta od 135 až do 180 cm. Nastavení je velmi jednoduché a přesné – popruhy totiž upravujete přímo na zádech teenagera pomocí otočného mechanismu uvnitř batohu.

Postup nastavení ramenních popruhů:

  1. Odklopte látkový kryt.
  2. Povytáhněte otočný mechanismus.
  3. Točte a tím přizpůsobujte popruhy.
  4. Nastavte batoh pro potřebnou výšku.

Postup nastavení ramenních popruhů u batohů coocazoo

Nezapomeňte na doplňky

Značka coocazoo myslí na sladění do posledního detailu, a tak v naší nabídce najdete i školní pomůcky ve stejném designu jako batoh.

 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.