Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Stáhněte si zdarma: Velikonoční tvoření pro děti

Stáhněte si zdarma: Velikonoční tvoření pro děti

Stáhněte si zdarma 22. 3. 2024 1 minuta
Tereza Kotilová
Velikonoce se blíží a my jsme si pro vás připravili oblíbené logické úkoly a omalovánky s velikonoční tematikou. Stáhněte si zábavné velikonoční obrázky z naší dílny zcela ZDARMA a zabavte děti každého věku.
Stáhněte si zdarma: Velikonoční obrázky a hádanky pro děti

Máte rádi Velikonoce? Co na nich vás a vaše děti baví nejvíce? Barvit vajíčka, plést pomlázky nebo kreativně tvořit velikonoční dekoraci? 3 tipy, jak se s dětmi připravi na Velikonoce od nás již máte. Nyní přicházíme s logickými úlohami a omalovánkami s velikonoční tematikou pro děti každého věku.
 
Velikonoční obrázky a hádanky pro děti

Připravili jsme čtyři tematické kartičky, které podpoří rozvoj vašich dětí. Děti se zabaví hledáním vajíčka, při čemž natrénují zrakové vnímání. Dále si vybarví obrázek Matěje s pomlázkou nebo domalují ovečku, a tak si uvolní zápěstí. Tímto procvičováním se děti připravují hravou formou na správné psaní a vedení tahu tužky.

Pro všechny milovníky logických úloh, rébusů a hádanek máme kartičku se záhadnou početní úlohou. Tento příklad natuty všem dětem pořádně procvičí mozkové závity. Podaří se vám příklad vypočítat? Pokud ano, pošlete nám váš výsledek třeba do naší facebookové skupiny a zjistěte, jak úkol vyřešili ostatní luštitelé.
 
Grafomotorické úkoly a hádanky s velikonoční tematikou

Všechny zábavné grafomotorické úkoly a hádanky si můžete stáhnout zdarma ZDE.

 
Velikonoční omalovánky pro děti
 
TIP: Pro dokreslení a vybarvení kartiček použijte jakékoliv pastelky či fixy. My doporučujeme vybrat kvalitní pastelky v ergonomicky trojhranném designu, které jsou vhodné právě pro úchop malé dětské ručičky. Skvělé jsou výtvarné potřeby od značek Djeco nebo Maped, kde rozhodně nesáhnete vedle a jistotou je dlouhá výdrž. 
​​

 

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.