Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Stáhněte si zdarma: Rozvrh hodin a plánovač kroužků

Stáhněte si zdarma: Rozvrh hodin a plánovač kroužků

Stáhněte si zdarma 29. 8. 2023 2 minuty
Tereza Kotilová
Hola hola, škola a školka už opravdu volá. Je nám jasné, že si ještě naplno užíváte poslední dny prázdnin, ale už určitě přemýšlíte, jak budete navracet děti zpět do jiného režimu a jak jim i sobě vše co nejvíce usnadnit. Máme pro vás řešení! Zorganizujte si čas díky našim rozvrhům a umožněte dětem mít přehled nad celodenními aktivitami, které je čekají. Zaznamenejte do nich vše od školní či školkové docházky, až po všechny následující kroužky.

Rozvrh hodin 

S Agátiným rozvrhem bude škola brnkačka.

Stáhněte si zdarma: Rozvrh hodin

Plánovač kroužků 

Školou či školkou den často nekončí, ba naopak, začíná jízda na vlně kroužků všeho druhu. Zaznačte si je, a mějte přehled vy i děti, kdy a v kolik hodin jaký začíná.

Stáhněte si zdarma: Plánovač kroužků
 

Samolepky a jmenovky 

Pro ještě větší přehled si jako doplněk k rozvrhům stáhněte naše samolepky a jmenovky, které můžete využít klidně i samostatně třeba na sešity. Stahujte zdarma! 

Stáhněte si zdarma: Samolepky a jmenovky k plánovači

AGÁTIN TIP NA ZÁVĚR: Pokud se vám rozvrhy opravdu moc líbí a najdou u vás doma využití, zalaminujte si je spolu se všemi doplňky, na které použijte nalepovací suché zipy. Materiál se tak nebude opotřebovávat, mačkat, mazat, ale vydrží vám na lednici věčnost. Zkuste to a pochlubte se nám s výsledkem do naší facebookové skupiny Agátina hravá poradna. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu. 

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.