Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog @sara.kanova - Ambasadorka Agátina světa

@sara.kanova - Ambasadorka Agátina světa

Inspirativní rozhovory 30. 7. 2019 1 minuta
Sára je maminkou 2,5 letého malého raubíře, se kterým se rozhodně nenudí! Miluje módu, kosmetiku, cestování, knihy a dobré jídlo.

Spolupracuješ s obchodem Agátin svět. Proč sis ho vybrala? Jaký má pro tebe význam kvalita hraček pro děti? Co od hraček očekáváš?

Obchod Agátin svět mě zaujal již od prvního momentu. Takový výběr hraček a sortimentu se málokde vidí. Nejedná se jen o produkty jako takové, ale především o kvalitní a designově hezké produkty jako jsou hračky, hry, knihy nebo školní potřeby. Veliký výběr, obrovská kvalita a perfektní komunikace. Od hraček očekávám, aby byly kvalitní, bezpečné a dítě dovedly správnou formou zabavit a něco naučit.

A budeš taky něco schovávat svým dětem na památku?

Určitě nějaké drobné hračky nebo ty, ke kterým bude mít syn citovou vazbu, uschovám na památku.

Jaké hry či stavebnice jsi synkovi v Agátině světě vybrala? Jak se hračka osvědčila?

Vybrala jsem batůžek do školky pro syna zn. Affenzahn, modelínu Play-doh, razítka na stavbě zn. Stampo a kufřík s nářadím zn. Brio. Osvědčilo se vše! Batůžek naprosto miluje, je to jeho druhý, tak ho chceme trošku šetřit, protože syna čeká nástup do školky. Modelína Play-doh a razítka Stampo naprosto miluje, takže každý den je u nás nějaká kreativní chvilička. Modelína je sice vždy všude, ale syn je spokojený a to je nejvíc :-). Razítka také zbožňuje a to tak moc, že nám porazítkoval v nestřeženou chvilku celý stůl.. No a kufřík s nářadím? Je jako správný chlap, který chce pomáhat svému tátovi, takže kufřík se osvědčil. Každý den něco montuje, opravuje nebo vrtá :-).

 

Hrajete doma společenské hry? 

Se synem, který má teprve přes 2 roky, společenské hry ještě nehrajeme. Ale trávíme společně čas nad knihami, kreativními chvilkami nebo nad hraním si s hračkami.

Čtete si se synem? Jaké knihy u vás teď “frčí”? Pamatuješ si na svou nejoblíbenější knihu?

Ano! Čteme hodně, já sama knihy miluji, tak se snažím, ať k nim má kladný vztah i syn. Nejoblíbenější kniha z dětství byla určitě Děti z Bullerbynu a Bylo nás pět. Teď se synem u nás nejvíc frčí Albi tužka s knihami a také knihy, kde jsou různé bagry, auta, motorky a jiné dopravní prostředky nebo stavební stroje.
 



A co ve školce a škole? Dáváš přednost klasickému směru nebo spíš hledáš alternativu? Myslíš, že by si děti měly hrát i ve škole?

Jsem toho názoru, že dokud jsou děti dětmi, tak by si hrát měly a v tom případě i ve škole. Dovede to zpestřit výuku, děti to více baví a pokud je to vše vedenou zábavnou formou, určitě si to lépe zapamatují a více věcí se tak naučí.  

A poslední otázka: Jaká hračka je podle tebe DOBRÁ? A má pro tebe ocenění rodičů při výběru hraček význam?

Podle mě každá hračka, která dovede dítě zabavit, něco naučit a neublížit mu, je dobrá. Ocenění rodičů je podle mě určitě fajn, usnadní to rozhodování ostatních rodičů. Co je více, než právě doporučení od samotných rodičů, kteří mají s dětmi hračky vyzkoušené?