Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Představujeme prodejny Agátina světa: Brno

Představujeme prodejny Agátina světa: Brno

Festivaly, akce, soutěže 2. 5. 2024
Tereza Kotilová
Máte prodejny? A mohli bychom je vidět? Jasně! Představujeme kamenné prodejny Agátina světa pěkně zblízka. Ať víte, kde nás najdete, jak se k nám dostanete, kdo vás obslouží, a co vás v jednotlivých Agátiných prodejnách čeká. Tak neváhejte a račte vstoupit. Vítá vás prodejna Brno.

Představujeme prodejny Agátina světa: Brno

Prapůvodně v Brně vznikl minikrámek na Pekařské ulici, který se po dvou stěhování přemístil na stávající adresu Starobrněnská 13, kde mu je dobře. Tato ulice se totiž nachází v samém centru Brna. Prodejna se rázem stala prostornější a světlejší, takže se vám tu jistě bude líbit. Uvítají vás tu milé prodavačky, které rády poradí s výběrem těch nejlepších hraček pro vaše děti. Můžete jim také u velkého zrcadla vyzkoušet školní batohy či si udělat pohodlí a v křesílku si prolistovat zajímavé knížky, zatímco si vaše děti pohrají v hracím koutku. Až budete z prodejny odcházet, jako bonus si můžete hned vedle dát kávu a trdelník.

V prodejně najdete vše, co znáte z webu Agátina světa: rozvojové hračky, kreativní sady i společenské hry, krásné knížky, pracovní sešity či školní batohy.


 
Při vyzvednutí internetové objednávky je možné si zboží prohlédnout, případně objednávku doplnit či rovnou některou z vybraných položek z e-shopu vyměnit.

🎪 Každoročně v Brně můžete navštívit Agátin hravý festival, kde si společně s dětmi můžete vyzkoušet spoustu kreativních her, rozvojových hraček i školních batohů.
 
Představujeme prodejny Agátina světa: Brno

👉 Kde přesně se prodejna nachází, a jak se do ní dostanete?

Prodejnu najdete v centru na adrese Starobrněnská 13, Brno a je dobře dostupná pěšky z centra města nebo tramvajemi.
  • pěšky: cca 100 m od Zelného trhu
  • tramvaj: č. 5, 6 a 12, zastávka Šilingrovo náměstí
Dojet k prodejně můžete i autem. 🚗 Zaparkovat můžete v blízkém OC Velký Špalíček. 

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.

Představujeme prodejny Agátina světa: Brno
 

👉 Co návštěva maminky s kočárkem?

Do samotné prodejny je plynulý, bezbariérový vjezd. Rodiče s kočárky se tak nemusí bát žádných schodů a nákup si mohou kdykoliv přijet užít i se svým miminkem.
 

👉 Proč se v brněnské prodejně zastavit osobně?

Protože osobní výběr na prodejně a možnost se poradit se zkušenou prodavačkou jsou v dnešní době nenahraditelné.

Prodejna v Brně je prostornou a velice dobře zásobenou prodejnou Agátina světa. Prodejním asistentkám záleží na tom, aby o sortimentu věděly první poslední, proto absolvují důležitá školení. Za pultem Agátina světa zde potkáte maminky nebo studentky pedagogických oborů, které mají mimo jiné přehled o potřebách dětí se speciálními potřebami a mají praxi s dětmi. Tím pádem umí poradit i z profesních a osobních zkušeností, což potvrzují i slova samotných zákazníků, kteří se sem velice rádi vracejí.

Několikrát do roka se tu pořádají Agátiny kreativní dílničky pro širší věkovou skupinu dětí.

Právě na brněnské prodejně probíhá: Individuální zkoušení školních batohů. Rezervujte si termín a přijďte společně se školákem vybrat školní batoh pro nadcházející školní sezónu.


 

👉 Jaké produkty na této prodejně nejvíc frčí?

  • kreativní tvoření pro malé i velké
  • školní batohy a aktovky
  • batůžky pro předškoláky
  • deskové a karetní hry
  • hračky a pomůcky ve stylu montessori
  • dětská kosmetika
  • sběratelské figurky Tinyly
  • panenky Pomea
  • autíčka Crazy Motors
  • magnetické stavebnice SmartMax a GeoSmart
  • hračky a hry pro rozvoj hrubé i jemné motoriky
 

 

👉 Zdeňky výběr z Agátina světa pro vás

Zdeňka má dvě dcerky, které rostou společně s Agátou. Za těch osm let, co v Agátině světě pracuje, mají doma takový malý průřez celým sortimentem. Jako malé měly holky moc rády stavebnice a vláčkodráhy. Nyní rády tvoří a hrají deskové hry. V poslední době si oblíbily také panenky Tinily.

Z posledních novinek jsme v prodejně všichni nadšené z krásné české značky Nobilis Tilia, konkrétně z aromaterapie. Sovičkový difuzér má Zdeňka i doma a často ji s dcerami provází usínáním, ale někdy i různými nachlazeními.

"Jako máma jsem moc ráda, že je náš sortiment tak široký a mohla jsem zde dcerám pořidit školní batohy a vlastně celou školní výbavu. Sama mám batoh Walker a nedám na něj dopustit. Vždy jsem to měla tak, že potřebuji prodávat a dále doporučovat jen věci, za kterými si sama stojím. A to v Agátině světě rozhodně mohu." Hrdě dodává Zdeňka.
 

 
Využijte prodejnu pro své online nákupy s výhodou "vyzvednutí zdarma" - nejenže jde o úsporu času, ale na místě se můžete inspirovat pro příští koupi a nechat si odborně poradit.

Podrobné info o lokaci a dopravě najdete na webu.
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.