Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Pravěká krajina k dotvoření dětskými razítky a pastelkami

Pravěká krajina k dotvoření dětskými razítky a pastelkami

Stáhněte si zdarma 30. 6. 2014 1
Kristýna Křížová
Sami dobře víme, že když potřebují děti náhle zabavit (např. onemocní, přijde špatné počasí a odpadně vám plánovaný program...), ocení každý rodič rychlou a jednoduchou pomoc. Jednu takovou jsme pro Vás přichystali: stáhněte si naše domalovánky pravěkých krajin, které si děti mohou dotvořit razítky, pastelkami obyčejnými či akvarelovými, vodovkami atp.
Tři pravěké krajiny jsou připraveny tak, aby dávaly prostor fantazii vašich dětí. Krajiny byly vytvořeny k zaplnění dinosaury a jinými pravěkými zvířaty ze sad dětských razítek francouzské značky AladinE či Djeco. Ale nemusíte se omezovat jen na tato razítka, možná máte doma některá jiná, která se také budou hodit.
Jednou z předností razítek StampoMinos, BabyStamp (obojí Aladine) a Djeco je, že otištěný obrázek se dá hezky vybarvit pastelkami. Máte-li doma menší děti, oceníte razítka BabyStamp, která se malým dětem krásně vejdou do dlaně - viz foto s culíkatou holčičkou níže.
Větší děti si mohou obrázky dotvořit například akvarelovými pastelkami - viz obrázek níže.
Omalovánka k dotovření - pravěká krajina
Internetový obchod
Sdílet
Kristýna Křížová Kristýna je zakladatelka a duše Agátina světa, kterému dává směr. Spolu se svou sestrou Lucií zkoumají české i zahraniční značky, aby do Agátina světa zařadily ty nejlepší hry a hračky. Protože jen hry, hračky, knížky a stavebnice, které vynikají přínosem pro děti, kvalitou zpracování, bezpečností i designem mohou patřit do Agátina světa. A takový je pak svět, který pro nás tvoří.