Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog Novinky Djeco: Kreativní tvoření, motorická hra a balóny

Novinky Djeco: Kreativní tvoření, motorická hra a balóny

Tipy pro výběr her a hraček 20. 7. 2021 4 minuty
Tereza Kotilová
Je to tady! Další várka novinek oblíbené francouzské značky Djeco už je na e-shopu. A co mezi novinkami tentokrát najdete? Převážně kreativní tvoření všeho druhu, krásnou motorickou hru s počítáním i nafukovací balóny, které určitě využijete nejen při letních koupačkách. Tak se pojďte podívat.

Kreativní tvoření podporující rozvoj jemné motoriky

Tvoří rádi vaše děti? Pak budou z nových výtvarných her Djeco nadšené. Všechny jsou určeny pro děti ve věku od 3 do 6 let a v každé hře jde o jinou techniku tvoření, která rozvíjí dětskou fantazii i jemnou motoriku. Na výběr je technika tečkování, razítkování či kreativní bambulkování. Jakou výtvarnou hru vyberete?
 
Kreativní tvoření podporující rozvoj jemné motoriky - razítkování Djeco

Nebo raději skládáte puzzle? Djeco přichází s úchvatně barevnou grafikou imaginárního světa bez rohů a hranic v siluetě zvířete – na výběr v novinkách najdete opici o 350 dílkách či velrybu o 150 dílkách. Tyto nádherně ilustrované puzzle jsou ideální pro děti ve věku od 7 let, ale bavit se určitě budete i vy, milí rodiče.
Puzzle Djeco bez rohů a hranic - velryba

Pokud vaše dítě rádo maluje vodovkami, v naší nabídce najdete uměleckou paletu vodových barev Djeco, ve které najdete široký a harmonický výběr barev ve dvou vrstvách. Těšit se můžete na 36 standardních barev, 8 perleťových barev a 9 fluorescenčních barev.
 

Další novinkou, ve které se děti kreativně vyřádí, je Zatloukačka – roboti. Děti mají za úkol najít správné části a připevnit je na korkovou desku pomocí hřebíčků a kladiva, aby vytvořily robota podle předlohy nebo podle vlastní fantazie. Díky malým hřebíčkům hra parádně rozvíjí jemnou motoriku a zabaví děti přibližně od 4 let.

Sháníte kreativní zábavu, která pomůže rozvíjet jemnou motoriku i u těch nejmenších? Pro děti od 2 let máme mezi novinkami Prošívání – Zvířátka. V sadě jsou 4 zvířátka rozdělená na tři části. Úkolem dětí je najít všechny tři části, které k sobě pasují a sešít zvířátko dohromady. Děti také mohou zapojit fantazii a použitím různých částí vytvořit nové a vtipné druhy zvířat. Vymyslíte jim společně nové názvy?
Prošívání Djeco - Feltimix zvířátka

Motorická hra s počítáním

Co nás velice zaujalo je nová motorická hra Pinstou, ve které si děti procvičí jak počítání, obratnost, tak jemnou motoriku. Děti umisťují na herní desku správný počet žetonů podle předlohy pomocí dřevěné pinzety. Tuhle báječnou hru si můžete zahrát už s tříleťákem.
 

 

Nafukovací balóny

A na závěr trochu té letní zábavy nejen k vodě. Mezi novinkami najdete 3 nové designy nafukovacích balónů Djeco, a to vesmír, rybky či ptáčky. Který se vám líbí nejvíce?
 

Agátin svět je přímým dovozcem výrobků značky Djeco do České republiky. Proto v našem e-shopu a kamenných prodejnách najdete absolutně nejširší nabídku značky Djeco v ČR, ze které si vybere opravdu každý.
 
Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.