Potřebujete poradit? 770 601 604 Po - Pá 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodní stránka Mámin blog NOVINKA v Agátině světě: Vzdělávací stavebnice Smartivity

NOVINKA v Agátině světě: Vzdělávací stavebnice Smartivity

Tipy pro výběr her a hraček 28. 9. 2021 3 minuty
Tereza Kotilová
Představujeme vám novou značku, kterou můžete v Agátině světě najít – Smartivity. Jde o vzdělávací stavebnice, které konstruktivně zapojí každé dítě do kreativní tvorby a umožní mu hrát si s vědou. Takže pokud máte doma malého vědátora, neváhejte mu tuhle inteligentní stavebnici pořídit.
Novinka v Agátině světě: Vzdělávací stavebnice Smartivity

 

Značka Smartivity inspiruje budoucí tvůrce

Vzdělávací stavebnice Smartivity nejsou jen obyčejné stavebnice. Jsou to inteligentní stavebnice, které inspirují budou tvůrce! Každá konstrukční sada zapojí děti do kreativní tvorbyumožní jim hrát si s vědou. Stavebnice podporují zvědavost, když se děti snaží zjistit, jak mechanismy celé skládačky fungují a zároveň zvyšují kreativitu, když při stavění hledají inovativní řešení.
Značka Smartivity inspiruje budoucí tvůrce

 

Stavebnice Smartivity získají 100% pozornost vašeho dítěte

Každá vzdělávací stavebnice Smartivity je navržena tak, aby zaujala pozornost vašeho dítěte na maximum. Když se vaše dítě ponoří do stavby své hračky, všimněte si výrazného zlepšení jeho schopnosti sedět na jednom místě, soustředit se a vytrvat u činnosti, kterou se ze všech sil snaží dokončit.

Všechny konstrukční sady Smartivity mají dětem pomoci porozumět základním principům vědy a technologií hravou formou. Navíc přirozeně rozvíjí kreativitu, motoriku, praktické dovednosti i vědomosti. Některé sady jsou vhodné už od 6 let.
 

 

Postavte si s dětmi zázrak techniky – hydraulický jeřáb

Ukažte dětem, jak dokáže dnešní technika zvedat těžká břemena na této skvělé konstrukční sadě – hydraulický jeřáb. Inteligentní stavebnice umožní dětem postavit si vlastní plně funkční jeřáb. Po sestavení pak mohou jeřábem manévrovat a zvedat předměty pomocí jeřábových naběráků. Zajímá vás, jak se jeřáb ovládá? Stříkačkami naplněnými vodou. Věřte nám, bude to velká vědecká zábava.

Internetový obchod
Sdílet
Tereza Kotilová Píšu pro vás inspirativní články na Agátin blog. Takové články, které vám pomohou s výběrem her, hraček a pomůcek pro vaše děti. S velikou radostí některé hračky z Agátina světa osobně testuji v praxi, a to pod odborným dohledem mé dcery Rozálie.